News

Bevestigd: Dit is wanneer Riverdale seizoen 3 op de Nederlandse Netflix staat

Alle Riverdale-fans opgelet: het is eindelijk officieel bekend wanneer we Riverdale seizoen drie kunnen bingen op de Nederlandse Netflix. Dan weten we eindelijk hoe het gaat aflopen met Archie, Jughead, Betty, Veronica en alle andere boys en girls uit Riverdale. Ook zo benieuwd? Check snel wanneer Riverdale seizoen drie begint. 

Kijk jij ook al sinds de laatste aflevering van Riverdale uit naar het nieuwe seizoen? Dan hoef je niet lang meer te wachten, want het is nu officieel bekend wanneer Riverdale seizoen drie te zien is op de Nederlandse Netflix. De Amerikaanse zender The CW zendt de eerste aflevering van Riverdale seizoen drie uit op woensdag 10 oktober en Netflix heeft een deal met de zender dat de aflevering 24 uur later op Netflix mag staan, ook op de Nederlandse! Dat betekent dus dat we vanaf 11 oktober het nieuwe seizoen van Riverdale kunnen bingen.

View post on Instagram
 

Zet die dag maar snel in je agenda girls, want je wilt dit seizoen echt niet missen. Benieuwd wat je allemaal kan verwachten in het nieuwe seizoen? Lees dan dit artikel of bekijk hier de nieuwste Riverdale-trailer. 

Bron: Netflix-Nederland.nl | Beeld: Netflix