Deze verborgen aanwijzingen in de Riverdale seizoen 3 trailer heb jij waarschijnlijk totaal gemist

News door roos

Ben jij een echte Riverdale-fan? Dan heb jij ongetwijfeld de nieuwe trailer van het derde seizoen al (zo'n zes keer) bekeken. Na het zien van deze spannende beelden kunnen wij niet wachten op de nieuwe avonturen op Riverdale High. Ondanks dat je de trailer al meerdere malen hebt bekeken, zitten er aanwijzingen in die jij vast niet hebt gezien. Wij zetten ze op een rijtje voor je.

Yes, het is bijna zover. Over iets meer dan een maand, 10 oktober om precies te zijn, begint het nieuwe seizoen van Riverdale. Woohoo! Finally... Heb je de trailer nog niet bekeken? Doe dit dan snel of kijk 'm nog een keer, voordat we overgaan op de verborgen aanwijzingen in deze spannende trailer. 

 

Gezien? Wij zijn benieuwd of jij al deze verborgen aanwijzingen in de trailer ook zelf had ontdekt ;-). Hier komen ze.

#1 'Varchie' a.k.a. Veronica en Archie blijven elkaar. Yay! Eerder gingen de geruchten dat de twee problemen kregen in seizoen drie, maar wij werden stiekem wel blij dat ons favoriete koppel nog steeds bij elkaar is.

#2 And there is more Archie news! Als je goed op let zie je Archie voorbij komen met een Serpent tattoo. Wait, what? Voegt ook Archie zich bij de Serpents? Als we de beelden mogen geloven...

#3 Als je goed kijkt zie je twee personen in een bed liggen en zijn dit niemand minder dan FP Jones en Alice. Juist, de vader van Jughead en de moeder van Betty. Betekent dit dat deze twee lovebirds nu officieel neef en nicht zijn? Autsj...

#4 En natuurlijk het moment waarop we allemaal zaten te wachten: Kevin en Moose zoenend gespot. Oh la la!

#5 Oké, nog eentje dan... Hebben jullie de nieuwe Black Hood al gespot? Het zwarte wezen ziet er in ieder geval enger uit dan we van de Black Hood gewend zijn. Betekent dit dat seizoen 3 enger dan ooit wordt? Lily gaf al aan dat het haar favoriete seizoen tot nu toe is. Wij kunnen niet wachten. Schrijf 10 oktober met blokletters in je agenda, ladies!