News

YAS! Deze 13 Reasons Why-actrice is nu te zien in deze nieuwe serie

Wie heeft nog meer het eerste seizoen van 13 Reasons Why in één weekend uitgekeken? Oops! #Guilty! Helaas moeten we nog even wachten tot het volgende seizoen op Netflix komt, maar in de tussentijd hebben de acteurs gelukkig niet stilgezeten. Eén van de actrices kondigde vandaag aan dat ze speelt in een nieuwe Netflix-serie en hier lees je over welke serie we het hebben.

Katherine Langford
Als we het over 13 Reasons Why hebben, hebben we het natuurlijk over Hannah Baker. De rol van Hannah werd gespeeld door Katherine Langford. Zij brak door met haar rol in 13 Reasons Why. Na het succes van 13 Reasons Why kreeg de actrice namelijk een niet alleen een rol in de film Love, Simon maar ook nog eens de hoofdrol in een nieuwe Netflix-serie Cursed. Katherine schreef bij de foto: ‘So excited to finally announce this!’ en ‘Can’t wait to start’.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford) op

Netflix-serie Cursed
De nieuwe Netflix-serie Cursed  is gebaseerd op het gelijknamige boek dat pas in 2019 uitkomt. De serie Cursed draait om de16-jarige Nimue (Katherine dus) die de machtige Lady of the Lake wordt. Zij heeft daardoor een connectie met Feywild, de levende energie van het woud. Na de dood van haar moeder, werkt Nimue samen met koning Arthur in een poging om een zekere Merlijn te vinden. Wanneer de serie precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte.