Films & Series

Dit is waarom jij de nieuwe bioscoopfilm Love, Simon moet zien

Wat is jouw ultieme ontspan-tip? Wij kijken graag een serie of een film. Heb jij ook zin in een ouderwets avondje bios? Dan hebben wij een kijktip voor je. Of je nou hebt afgesproken met je bff, je lover of je ouders, Love, Simon is een film die waarschijnlijk iedereen leuk vindt. In dit artikel vertellen we je waar de film over gaat en waarom jij ‘m ook moet zien.

Heb jij wel zin in een avondje popcorn en een goede film? Dan hebben wij hier een dikke aanrader. De film Love, Simon draait om -surprise- Simon. Hij is zeventien jaar en homoseksueel, alleen weet nog niemand dit. Hij wordt online verliefd op een van zijn klasgenoten, hij weet alleen niet op wie hij verliefd is geworden. Hoe hij dit oplost is hilarisch en zet het leven van Simon totaal op zijn kop. Love, Simon is dan ook voor veel mensen een herkenbaar verhaal over verliefd worden en jezelf vinden. Ben jij nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder alvast de trailer.

Watch on YouTube

Bioscoop
Wij zijn heel benieuwd wie zijn lover is en hoe dit afloopt… De film Love, Simon draait vanaf donderdag 14 juni in de bioscoop. Dus dat wordt snel een date night in plannen! Koop hier snel je kaartjes.

love simon film
© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Must reads 👀