Celebs

Hoe gaat het nu met Disney’s Jessie?

Jessie, het 19-jarige meisje met grote dromen. Wat waren we jaloers als dit op tv kwam. Als jonge dame verhuizen naar New York City, dat willen we allemaal wel. Zes jaar geleden starte de populaire serie en maakte in totaal 98 afleveringen. De actrice die Jessie speelt, Debby Ryan, bedacht de hele serie en mocht zelfs de cast zelf uitkiezen. Ze werd betiteld als jongste vrouwelijke regisseur en producent, wauw! We zijn erg benieuwd hoe het nu met haar gaat. 

Jessie Prescott (Debby Ryan) is een slim meisje uit Texas met een strenge vader die haar graag bij het leger zag gaan. Maar haar droom was om een beroemde ster te worden en ze verhuist naar New York. Het loopt helaas niet helemaal als verwacht en uiteindelijk wordt ze een kinderoppas van de familie Ross. Na een tijdje is dit haar familie en maken ze allerlei gekke, grappige en leuke dingen mee.

Jessie – Debby Ryan
Op 8-jarige leeftijd begon Debby Ryan al met acteren in verschillende theaters. Ze heeft in een aantal series gespeeld en is natuurlijk het meest bekend geworden door de Disney-serie Jessie. Ondertussen is ze alweer 25 jaar. Tijdens de serie vormde ze ook een band genaamd The Never Ending waarmee ze op tour ging. Nadat de serie stopte kwam er een spin-off genaamd BUNK’D waar ze zelf niet meer in speelde. Collega’s Peyton List, Karan Brar and Skai Jackson, die in Jessie speelden, komen weer terug als Emma, Ravi en Zurie Ross. Dit keer verlaten ze het bruisende New York en komen terecht in een zomerkamp in Maine, waar hun ouders elkaar als tieners hebben ontmoet. Net als de serie Jessie wordt deze serie ook als straight-to-series uitgezonden. Dat betekent dat er geen pilot nodig is om te kijken of het een succes wordt. Bij Jessie zat het ook al goed ;-).

View post on Instagram
 

Nadat de serie tot een einde kwam, wilde Debby haar carrière naar the next level brengen. Ze wilde af van het imago van kindster en speelde verschillende rollen in nieuwe series. Vorig jaar speelde ze in de serie Daytime Diva’s en ze is nu te zien in Insatiable op Netflix, een donkere komedie waarin ze een gepeste tiener speelt die omgetoverd wordt tot koningin van de schoonheidsverkiezing. Heb je deze allang gezien? Misschien is dit een mooie opvolger.

View post on Instagram
 

Wat volgens Debby het fijne is aan beroemd zijn in een bepaald genre, is dat ze nog redelijk anoniem is in andere genres. Zo kan ze dus met een fresh start beginnen aan haar ‘volwassen’-carrière, zonder dat ze steeds als het meisje met de muizenoren wordt gezien.

Haar volgende grote stap is het spelen in lange speelfilms. Er liggen al vijf(!) speelfilms in het vooruitzicht waar ze in zal spelen. Onder andere in Life of the Party met Melissa McCarthy, Maya Rudolph, Gillian Jacobs, Julie Bowen en actrice Shannon Purser die ook in Stranger Things speelt.

Bron: Deadline.com, Popbuzz.com | Beeld: Gettyimages

Must reads 👀