News

OMG! Donny Roelvink en Danique hebben dus toch seks gehad

Aanstaande donderdag zullen we het ein-de-lijk weten: hebben de vips van Temptation Island VIPS nog steeds een relatie of zijn er nieuwe relaties ontstaan? Tot die tijd moeten we steeds maar gissen, maar heel af en toe verspreekt iemand zich en dat maakt ons nog veel nieuwsgieriger… Zoals Danique, want die heeft dus in een interview laten blijken dat zij en Donny seks hebben gehad. OMG! Lees hier snel verder. 

Dat Donny Roelvink het lastig had tijdens Temptation Island VIPS weten we allemaal, want hij en Danique hadden echt een klik. Maar daar bleef het bij, want we hebben ze op televisie niet zien zoenen en ze hebben geen seks gehad. Althans, op televisie. Want in een interview met De Telegraaf verspreekt de roodharige verleidster zich. Ze zegt namelijk dat ze met seks heeft gewacht. Say what?! Betekent dit dat Donny en Danique na de opnames wel seks hebben gehad? Bekijk het hele interview met Danique in de video hieronder. 

In een aflevering van Temptation Island VIPS had Donny het met de andere boys erover dat je beter seks kan hebben in Nederland en niet zo op de televisie. Zal hij hier inderdaad op hebben gewacht en zijn de twee hét nieuwe Temptation-couple? Pfff, nog maar even wachten tot donderdag en dan zullen we het eindelijk weten! 

Bron: De Telegraaf | Beeld: BrunoPress