News

Wait, what? Dit is het bewijs dat Temptation Island’s Megan en Kevin weer samen zijn

Met pijn in ons hart keken we de laatste aflevering van Temptation Island VIPS, maar ook het vorige seizoen zijn we nog niet vergeten. Zeker de vreemde relatie tussen Megan en Kevin is ons bijgebleven. Na een paar afleveringen was het al wel duidelijk dat deze relatie geen stand hield, maar toch lijken de twee (na alle ellende) back together…

Kevin en Megan weer samen
Alle Temptation Island-fans onder ons weten het nog als de dag van gisteren. De deelname van het koppel Megan en Kevin aan ons favoriete guilty pleasure-programma Temptation Island. De relatie duurde niet echter niet erg lang en zoals jullie allemaal weten ging Megan al snel vreemd met Joshua nadat ze ‘koekerond’ werd genoemd. Toch hield de relatie van Joshua en Megan niet lang stand en wat blijkt nu? Exen Kevin en Megan hebben elkaar weer gevonden en zijn laatst samen gespot tijdens een romantisch diner.

Megan plaatste een foto op haar Instagram-story. Hierop is te zien dat de twee romantisch uit eten zijn. Dit is obvious een date. Betekent dit dat de twee Belgische deelnemers weer back togehter zijn?

Bron: show.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀