News

Hell yeah! Er opent deze zomer een luxe McDonald’s restaurant

We weten allemaal dat McDonald’s niet bekend staat als een chique restaurant. Meestal wip je snel binnen om een Big Mac te scoren en sta je binnen de kortste keren weer buiten. Toch hoeft dit niet per se, want er opent deze zomer een luxe McDonald’s restaurant en jij kunt (als je geluk hebt) van de partij zijn. Een kleine tip: wees er wel snel bij. 

15 augustus is de dag die je niet vergeten mag, want dan kun je genieten van boordevol luxe bij McDonald’s. Maak er meteen een tripje Londen van, want het restaurant is deze dag alleen geopend in de UK. Het wordt wel een flinke klus om hier je maaltijd te nuttigen, want je moet reserveren én inwoner zijn van het Verenigd Koninkrijk. Tja, je moet er iets voor over hebben, zullen we maar zeggen. 

De McDonald’s is gevestigd aan Kensington High Street en het personeel gaat er alles aan doen om de gasten een geweldige ervaring te bezorgen. Je wordt netjes naar de tafel gebracht waar je jouw bestelling doorgeeft aan de ober. Hell yeah, je hoeft dus niet in die ellelange rij te staan! 

Klik hier om een tafeltje te bemachtigen. Gewoon proberen, want niet geschoten, is altijd mis ;-). 
 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock | Bron: cosmopolitan.com

Must reads 👀