News

Alarm: Deze vlogger doet mee aan Expeditie Robinson

Expeditie Robinson-fans opgelet! Kunnen jullie niet wachten tot het nieuwe seizoen begint en zijn jullie al weken bezig met het raden van de kandidaten? Dan hebben wij goed nieuws. Gisteren lieten wij jullie nog weten dat Donny Roelvink afreist naar een tropisch (onbewoond) eiland, maar we hebben nog een kandidaat ontdekt en wij kennen haar allemaal…

Vlogger
Langzaam maar zeker worden alle kandidaten van Expeditie Robinson 2018 onthuld… Spannend! Wij werden al blij van het nieuws dat we Donny Roelvink niet hoeven te missen na Temptation Island VIPS, maar we hebben nog een kandidaat ontdekt. Bekijk snel de video hieronder om te checken of jij haar herkent… Daarna verklappen we het, dat beloven we ;-).

View post on Instagram
 

Nienke Plas
En had jij het goed? Het is natuurlijk duidelijk dat dit gaat om vlogster Nienke Plas! Niet alleen is in de video duidelijk te zien dan op de achtergrond Nienke aan het vloggen is, ook de caption ‘Grapje!’ bevestigt haar deelname. Wij zijn erg benieuwd hoe ze het gaat doen.

Expeditie Robinson 2018
Kan jij ook niet wachten om het negentiende seizoen van Expeditie Robinson te kijken? Zet dan maar donderdag 6 september in je agenda, want dan begint de allereerste aflevering. Met Donny Roelvink! Met wie ga jij dit seizoen kijken?

Must reads 👀