News

Heftig: Dit is de reden waarom Temptation Island-verleidster Kelly een pruik draagt

Redactie

De Temptation Island VIPS-fans kunnen letterlijk niet om haar heen: verleidster Kelly. Naast de 100cc per bil was ze ook een opvallende verschijning tijdens Temptation Island VIPS met haar blonde haar en haar enige doel: Ruud verleiden. De oplettende kijkers was het misschien al opgevallen dat het blonde haar niet echt was en afgelopen week vertelde ze openhartig in een video waarom ze een pruik draagt.

Temptation Island-verleidster Kelly draagt een pruik
Misschien herinneren jullie je nog wel de aflevering waarbij Ruud Kelly in het water gooit en ze roept: ‘M’n haar, m’n haar!’ Wat blijkt? Kell’s  blonde lokken zijn niet echt, maar ze draagt een pruik. De reden waarom ze een pruik draagt vertelde ze afgelopen week in een video en is eigenlijk best wel sad

De reden
Naast het feit dat Kelly wel houdt van lang haar en af en toe een ander kleurtje is ze eigenlijk ooit begonnen met het dragen van een pruik door haar verleden. Ze is namelijk geboren met rood haar en daar heel erg mee gepest. Vanaf haar zestiende is ze in de weer gegaan met verf, extensions en probeerde er alles aan te doen om haar rode haar te verbergen. Drie jaar geleden besloot ze om haar eerste pruik te kopen en ze was verkocht. Benieuwd naar het haar onder de pruik? Ook dit is te zien in de video hieronder.

Watch on YouTube
Korte coupe​
In de video is Kelly dus te zien met haar eigen korte coupe en vertelt dat dit lekker makkelijk, omdat het haar zo gemakkelijk te verbergen is onder de pruik. Wij moeten zeggen dat wij haar die korte coupe ook prachtig vinden staan.

Must reads 👀