News

OMG: We eten Pringles ons hele leven al verkeerd

Heb jij serieuze middag cravings? Grote kans dat die bus Pringles dan niet veilig voor je is. Wat ons betreft in ieder geval niet. Geen gedoe met verkruimelde chips door dunne zakjes, maar gewoon een bus met grote chippies. We like! Toch blijkt het dat we deze zoute snack ons hele leven gewoon verkeerd eten. Lees hier hoe het wél moet.

Pringles
Denk eens terug, hoe eet jij je Pringles? Waarschijnlijk met de holle kant naar onder, zoals je ‘m uit de verpakking haalt. Duh, dat is toch logisch? Dachten wij ook… Wrong! Wist je namelijk dat je de ‘pringle’ eigenlijk om moet draaien? Yes, met de bolle kant van het chipje op je tong. Het verschil? De bolle kant wordt bedekt met de smaakstoffen en de andere kant niet. Kijk maar eens goed naar je favoriete chips en check de kleur van beide kanten.

In de fabriek wordt alleen de bovenkant besprenkeld met smaak, waardoor het ene chipje de smaak ‘doorgeeft’ aan de ander in de verpakking. Weer wat geleerd! Wij eten vanaf nu onze Pringles op de juiste manier ;-).

Beeld: iStock

Must reads 👀