Celebs

Hoe gaat het nu met iCarly?

Ons favoriete programma op Nickelodeon, iCarly. De hilarische tv serie waarin Carly samen met haar beste vrienden Sam en Freddie een internetshow proberen te maken. Elke week zorgde ze weer voor de meest grappige en spannende gebeurtenissen in het huis van Carly en haar broer Spencer. Maar hoe gaat het nu met iCarly? Girlscene zocht dit voor je uit.

Carly heeft deze fictieve internetshow zelf bedacht en samen met haar beste vrienden proberen ze om daar afleveringen voor te maken. Dit loopt niet altijd helemaal soepel en is daarom voor ons heerlijk vermaak.

Er zijn maar liefst 109 (!) afleveringen van iCarly gemaakt. Deze zijn verdeeld in zeven seizoenen. De allereerste aflevering kwam 17 mei 2008 in Nederland op tv en de laatste werd vijf jaar geleden op 13 april uitgezonden. Vijf jaar lang konden wij genieten van deze serie en hebben het nu waarschijnlijk al heel lang niet meer gezien.

Zo gaat het nu met de cast van iCarly:

Carly – Miranda Cosgrove
Toen Miranda drie jaar werd ze ontdekt door een talentscout, terwijl ze aan het zingen en dansen was in een restaurant. Haar carrière begon toen door te acteren in reclamespotjes. Na een aantal jaar werd ze bekend door haar rol als Megan in de tv serie ‘Drake & Josh’ en daarna door iCarly. Per iCarly aflevering verdiende Miranda wel 180 duizend dollar. Ze werd daardoor ook nog eens de een na best betaalde jeugdactrice ter wereld! Miranda is ook erg bekend van haar rol in de tv serie ‘Big Time Rush’ en ze heeft ook de stem van Margo in de film ‘Despicable Me’ ingesproken. 

Voor iCarly moest Miranda een aantal nummers zingen en daar is ze niet mee gestopt. Ze brengt nu nog steeds verschillende nummers uit en heeft zelfs een eigen tour gehad. 

Zo ziet Carly er nu uit:

Sam – Jennette McCurdy
Sam speelde ook samen met Cat Valentine (Ariana Grande) uit Victorious in de spin-off tv serie ‘Sam & Cat’. Ze heeft nu een hoofdrol in de film ‘Little Bitches’ en bracht haar eigen cd uit. 

 

Freddie – Nathan Kress
Hij was jaren lang verliefd op Carly en had nooit zo een goede band met Sam. Tot hij later in de serie wel gevoelens voor Sam kreeg en ook samen een koppel vormden.

Maar… wow! Wat heeft hij een echte glow-up gehad. 

Hij is nu getrouwd met Elise Kress en heeft in december een dochter gekregen.

Spencer – Jerry Trainor
De broer van Carly heeft de wettelijk voogdij over haar, omdat haar vader in de Marine zit. Spence is heel aardig en zorgzaam, maar ook vaak heel raar. Jerry is inmiddels al 41 jaar oud en is nog steeds acteur. Zo heeft hij een rol gehad in de series ‘Hunt the Truth’ en ‘Still the King’.

Zo ziet Spencer er nu uit:

Gibby – Noah Munck.
Ook Noah is nog steeds acteur. Zo heeft hij een rol gehad in de film ‘bad teacher’ en ‘Wizards of Waverly Place’. 

Zo ziet Gibby er nu uit:

 

Een bericht gedeeld door Tyler Buck (@tbuck1415) op

 

Een bericht gedeeld door Luana (@deminnettekress) op