News

Heftig: Vriend van Love Island-ster Sophie Gradon ook dood gevonden

Ongeveer twee weken geleden was er heftig nieuws rondom de hitserie Love Island. Eén van de deelneemsters, Sophie Gradon, werd plotseling dood gevonden. Dit was voor familie en fans een grote schok. Niemand is nog bij gekomen van het heftige nieuws en alsof dit nog niet erg genoeg was is nu ook haar vriend, Aardon Armstrong, overleden. Lees is dit artikel wat er tot nu toe bekend is over dit tragische verhaal.

Vriend van Sophie Gradon (ook) overleden
Het is ons allemaal niet ontgaan dat Love Island-ster Sophie Gradon is overleden. Haar vriend Aaron Armstrong deelde na het overlijden regelmatig foto’s van de twee op zijn Instagram met emotionele teksten zoals: ‘Ik wou dat ik je elke dag kon knuffelen. Ik mis je zoveel. Er gaat geen moment voorbij zonder dat ik jouw mooie lach voor mij zie. Alle dagen dat we samen waren, waren zo geweldig. Ik wil die dagen terug, ik hou van je prinses.’ Het was voor iedereen duidelijk dat hij het enorm moeilijk had met de dood van zijn vriendin.

Gisteren werd Aaron zelf levenloos gevonden in zijn huis en is ook door de politie in Engeland bevestigd dat Sophie Gradon’s vriend is overleden. Er is geen sprake van een misdrijf verklaart de politie. De familieleden van Armstrong reageerden geschokt op de plotselinge dood en blijven verslagen achter.

De oorzaak
Sophie Gradon liet in september weten dat ze last heeft van depressies. Dat nieuws kwam vlak na het overlijden van één van haar beste vrienden. Drie weken terug kregen wij het nieuws te horen dat de brunette uit Love Island seizoen twee is overleden en nu is dus ook haar 25-jarige vriend overleden. Dat hij het de laatse weken niet makkelijk had was voor iedereen duidelijk. Zijn Instagram stond vol foto’s met heftige teksten en het schijnt dat hij in één van zijn posts heeft gezegd ‘Ik zie je heel snel, mijn engel. Dus houd het bed warm voor me’. Het is nog niet bekend hoe Aaron is overleden, maar er gaan natuurlijk gelijk geruchten dat hij het niet meer aankon en besloot om naar zijn vriendin Sophie te gaan (in de hemel).

Bron: ad.nl, telegraaf.nl, thesun.co.uk | Beeld: iStock