News

Onherkenbaar: Zo zag Niels van Temptation Island er vroeger uit

We kennen Niels natuurlijk allemaal van Temptation Island als de ex (of toch niet)-vriend van Rosanna. Niels was niet te missen bij Temptation Island met zijn grote brede verschijning. Dit jaar keert de gespierde Niels samen met Rosanna terug naar een tropisch eiland vol verleiding voor Temptation Island VIPS. Maar wist je dat Niels er dus vroeger eigenlijk heel anders uit zag? Bekijk hier een foto van de ‘oude’ Niels.

Niels Temptation Island VIPS
Zonnebankgebruinde huid, gespierd lichaam en niet te missen: hagelwitte tanden. We hebben het natuurlijk over de Temptation Island-deelnemer Niels. Als je sinds vorig jaar Temptation Island volgt was ‘ie niet te missen uit de afleveringen. Van ruzie om zijn meisje met Alex tot ruzie met zijn vriendin zelf. Het was een groot drama. Toch zag onze Niels er niet altijd zo stoer en gespierd uit. Roddelkoningin Michelle Kox postte een foto van een flinke tijd terug, waarop Niels er nog uit zag als een ‘broekie’. Hilarisch!

Onherkenbaar
Het is wel duidelijk dat Niels een paar jaar geleden nog niet elke dag in de sportschool te vinden was en ook zijn lichaam had nog geen zonnebank gezien. Michelle schrijft bij de foto dat Niels waarschijnlijk fan was van de Back Street Boys en wij begrijpen wel waarom. Everybody, Backstreet’s back, alright!

Must reads 👀