Lifestyle

Deze 5 seksstandjes zijn het populairst onder vrouwen (dus ook bij jou!)

Terwijl de een het liefst haar partner niet aankijkt tijdens Doggy Style, heeft de ander toch liever de simpele, maar fijne, Missionarispostitie. Maar wat vinden vrouwen nou het fijnste seksstandje? Liggen vrouwen gemiddeld liever bovenop, of onderop? Of houden vrouwen (net als mannen) ook het meest van doggystyle? Wij hebben het voor jullie uitgezocht. 

1. Doggystyle
Het blijkt toch wel echt dat dit het meest favoriete seksstandje is. Zowel van de mannen, als van de vrouwen. Doggystyle is hét perfecte standje als je van diepe penetratie houdt. De vrouw zit hierbij gehurkt op haar knieën (vandaar de naam) waardoor de man makkelijker vanaf de achterkant bij haar naar binnen kan. Door dit standje word je G-spot ook nog eens het meeste geprikkeld.

2. Missionaris
Naast Doggystyle is het standje missionaris, je weet wel het standje dat je altijd in films ziet, toch ook een grote favoriet onder de vrouwen. Hierbij lig je gewoon op elkaar en kijk je elkaar wél in de ogen.

3. Cowgirl
Voor de ‘bazige’ vrouwen onder ons is dit vaak het favoriete seksstandje. De naam zegt het eigenlijk al de vrouw bepaald hierbij het tempo, het ritme, de bewegingen en de penetratie. Eigenlijk alles dus. Je hebt als vrouw bij dit standje de volledige controle, omdat jij bovenop hem zit. Voor de man is dit standje ook zeker geen straf, hij ligt op zijn rug op bed en heeft tijdens dit standje zijn handen helemaal vrij om de rest van jouw lichaam te ontdekken.

4. Lepeltje, lepeltje
Dit standje is zeker het tegenovergestelde van de ingewikkelde, ruwe Cowgirl standje. Dit is het perfecte standje voor de luie zondagochtend. Als je met je lover in bed ligt, beland al je al snel in deze positie. Bij dit standje liggen jullie samen op jullie zij met je gezichten dezelfde kant op. Als vrouw kan je zo makkelijk stil blijven liggen (als je echt moe bent) of een beetje meebewegen voor het ritme.

5. Reverse cowgirl
Vrouwen vinden dit standje vooral fijn omdat ze zelf het tempo kunnen bepalen en omdat de penis hierbij diep naar binnen kan gaan. Als je met dit standje op de juiste manier zit en beweegt, kan zelfs je clitoris goed gestimuleerd worden. De vrouw zit hierbij met haar rug naar het gezicht toe en de mannen liggen bij dit standje comfortabel op bed.

Er zijn natuurlijk nog een heleboel andere standjes waarmee jij en je lover elkaar kunnen verwennen, maar dit zijn toch wel echt de favoriete onder de vrouwen. 

Bron: zavamed.com, durex.nl | Beeld: iStock