News

Dit zijn de 10 Nederlandse YouTube hotties van dit moment

We staan er mee op en gaan er mee naar bed, het liefst kijken wij in elke minuutje vrije tijd wel een YouTube-filmpje. Zo verslavend! We zijn geabonneerd op onze favoriete YouTubers om geen video of vlog te missen en misschien zit er bij jou ook wel een YouTuber tussen waar je stiekem een crush op hebt. Nou ladies, hier een lijstje met de YouTube hotties van dit moment om toe te voegen aan je watch list én of ze nog single zijn of niet. You’re welcome ;-).

1. Kelvin Boerma
Kelvin ken je misschien beter Kalvijn met zijn gelijknamige YouTube-kanaal. Kelvin is onder andere bekend geworden met het kanaal Cinemates, maar heeft inmiddels ook zo’n dikke 1.000.000 abonnees op zijn eigen YouTube-kanaal.
Single/taken: Of ‘ie nog vrijgezel is? Helaas meiden, Kalvijn lijkt al een flinke tijd een happy couple te vormen met Nina Warink.

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

2. Quinten Pool
Quinten Egbert August Pool ken je wellicht van het YouTube-kanaal Quinten Pool, daarnaast is hij een van de bff’s van Petrus en Kalvijn die dan ook regelmatig in zijn video’s opduiken.
Single/taken: Of hij nog vrijgezel is blijft een mysterie… Er duiken verschillende meiden op in zijn Instagram-profiel, maar of zijn liefje hier tussen zit is onbekend. Dus wij gaan er gewoon vanuit dat ‘ie nog lekker vrijgezel is!

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

3. Dylan Haegens
Denken we aan YouTube, denken we aan Dylan Haegens. Deze bekende videomaker, met inmiddels een dikke miljoen aan volgers, mocht natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje met Nederlandse YouTube hotties.
Single/taken: Sorry girls, Dylan heeft zoals jullie misschien wel weten al een vriendin: Marit Brugman. Ze noemt zichzelf op Instagram ‘regelmeisje van YouTube’ en heeft een boek geschreven over haar ervaring met anorexia ‘Friet in de kliniek‘.

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

4. Rijk Hofman
Oh la la! Een iets minder bekende YouTuber, maar zeker niet minder knap.  De naam komt je misschien wel bekend voor, hij is namelijk het broertje van niemand minder dan Tim Hofman. Wat een hottie is dit! Krijg je er gelijk een leuke schoonbroer bij ;-). Daarnaast is ‘ie regelmatig te zien bij Concentrate en maakt hij video’s voor zijn eigen kanaal RijkHofman.
Single/taken: Na een flinke stalkingsessie zijn wij er nog niet uit… Stiekem hopen wij gewoon dat ‘ie nog lekker vrijgezel is.

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

5. Niels Oosthoek
Misschien dacht je al, waar ken ik hem van? Niels Oosthoek werd bekend door zijn rol Lucas in de speelfilm Radeloos. Naast zijn filmcarrière besloot hij zich op YouTube te richten samen met Martijn, Joost en Julius voor het kanaal Gierige Gasten en is ‘ie ook nog eens dj. Samen met Berry Juice vormt hij het dj-duo Disco Troopers. 
Single/takenDe grote vraag, is Niels nog vrijgezel? Nou met zo’n druk bestaan als acteur, YouTuber én dj kunnen wij ons haast niet voorstellen dat hij tijd heeft voor een vriendin ;-).

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

6. Mert Ugurdiken
Heb je een off day? Kijk een video van Mert aka Mertabi: een lachkick is verzekerd. Zoek je een jongen met humor dan ben je bij Mert aan het goede adres. Hij maakt voor zijn YouTube-kanaal de meest hilarische sketches en zeg nou zelf… Een man met humor is toch wel érg belangrijk.
Single/taken: Helaas moeten we wel op zoek naar een andere man met humor, want deze cutie is helaas hartstikke bezet. Mert is al bijna zeven jaar(!) gelukkig met YouTuber en zangeres Teske.

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

7. Giel de Winter
Giel heeft met StukTV één van de grootste YouTube-kanalen van Nederland.  De video’s van StukTV worden meer dan drie miljoen keer bekeken, dus aan aandacht heeft Giel vast geen te kort. Samen met Thomas en Stefan maakt Giel wekelijks video’s voor het YouTube-kanaal StukTV en presenteert hij af en toe bij het tv-programma Galileo.
Single/taken:
(stuk tv)

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

8. Peter de Harder
Net hadden we het nog over Cinemates en ook Peter, beter bekend als Petrus, ken je mogelijk van dit kanaal of zijn eigen YouTube-kanaal Petrus. Peter upoladt regelmatig afleveringen van zijn serie ‘Mag ik je vriendje zijn?’ waarin hij op date gaat met bekende YouTubers zoals Anna Nooshin en OnneDi.
Single/taken: Tja, als je regelmatig ‘op date’ gaat met bekende YouTubers nemen wij aan dat Peter nog lekker vrijgezel is. Dus ladies…
 

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

9. Jeremy Frieser
Ken je Jeremy al? Het zit er dik in dat je Jeremy op YouTube wel eens voorbij hebt zien komen, want met bijna een half miljoen volgers kun je bijna niet om deze YouTuber heen. Hij maakt de meest hilarische video’s voor zijn kanaal en post regelmatig een kiekje op zijn Instagram.
Single/taken: Op die kiekjes is ook regelmatig ene Roos Jansen te zijn en je raadt het al, deze hottie heeft zijn droommeisje al gevonden. Het moet gezegd worden: ze zijn wel super schattig samen.

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

10. Thomas Cox
Thomas ken je wellicht van het YouTube-kanaal Concentrate, daarnaast was ‘ie regelmatig sidekick in Carlo’s TV Café en was hij af en toe te zien bij EditieNL. Drukke jongen die Thomas… Alsof hij nog niet genoeg te doen heeft, legt hij zijn leven ook nog eens vast in vlogs voor zijn eigen YouTube-kanaal Thomas Cox.
Single/taken: Je zou denken dat Thomas met dit drukke schema geen tijd meer over heeft voor een vriendin. Toch blijkt het ‘m allemaal te lukken en schijnt ‘ie al een tijdje gelukkig te zijn met Yasmin Karssing, beter bekend als Instagrammer yazzierose.

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

Deze tip is ingezonden door QiQi. Bedankt!

Beeld: Brunopress

Must reads 👀