Celebs

Heeft Enzo Knol een nieuwe vriendin?!

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Drake bevestigt dat hij een kind heeft, Love Island-deelneemster betrokken bij auto-ongeluk, zoon Johnny Depp is ernstig ziek en heeft Enzo Knol een nieuwe vriendin? 

Cally Jane Beech, bekend van Love Island, is afgelopen dinsdag gewond geraakt bij een heftig auto-ongeluk. De realityster is er uiteindelijk nog goed vanaf gekomen, maar de schrik zit er goed in. Vooral omdat haar dochtertje van veertien maanden ook in de auto zat. Op social media waarschuwt Cally haar fans. ‘Jongens, ben alsjeblieft voorzichtig op de weg. Ik heb net een afschuwelijk auto-ongeluk meegemaakt en ik ben in shock,’ tweet ze. 

De 16-jarige zoon van Johnny Depp en Vanessa Paradis is ernstig ziek. Jack, die als twee druppels water op zijn vader lijkt, kampt met ernstige gezondheidsproblemen. Zijn moeder Vanessa was afgelopen dinsdag afwezig bij de filmpremière van Knife + Heart. Daarom heeft de regisseur van de film, Yann Gonzalez, bekend gemaakt dat het niet goed gaat met Jack. Wat er precies aan de hand is met Jack, is nog niet duidelijk.

Deze week kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Enzo Knol en Dee uit elkaar zijn. Het vlogkoppel was al een keer eerder uit elkaar, maar dit keer is het definitief. Snik! Al gauw deden er geruchten de ronde over een nieuwe vriendin voor Enzo. De vlogger ging namelijk met een onbekende vrouw naar Zuid-Frankrijk om zijn jarige opa te verrassen. Maar dat blijkt niet om een nieuwe liefde te gaan, meldt Enzo. ‘Nee ik heb geen nieuwe relatie en daar heb ik op dit moment geen behoefte aan. Ik ben 5 jaar samen met Dee geweest dus heb alsjeblieft een beetje respect en ga geen onzin verspreiden dat er een nieuwe relatie aan de gang is met wie dan ook,’ schrijft hij op Instagram. ‘Het schijnt zo te zijn dat ik een nieuwe relatie heb met de persoon die met mij mee was vorige week naar Zuid-Frankrijk waar ik mijn opa ging verrassen met zijn 79e verjaardag,’ vervolgt hij. ‘Als iemand niet in mijn vlogs wil komen heb ik daar respect voor. Ik begrijp dat volledig. Als je 1x bij mij in de vlog komt bestaat er een kans dat je wordt herkend op straat. Zelf vind ik dat niet erg en vind ik het leuk om kijkers te ontmoeten en samen op de foto te gaan. Maar dat is voor iedereen anders. Dus ik hoop dat jullie begrip kunnen tonen voor deze situatie. Ik ben altijd eerlijk geweest tegen mijn kijkers en de volgende keer als ik met iemand ben die niet in de vlog wilt zal ik dat duidelijk aangeven om onzin zoals dit te voorkomen.’

 

Het is jammer dat ik er nog iets over moet zeggen maar dat doe ik omdat er een roddel rond gaat die helaas wordt opgepakt door de media.. Nee ik heb geen nieuwe relatie en daar heb ik op dit moment geen behoefte aan. Ik ben 5 jaar samen met Dee geweest dus heb alsjeblieft een beetje respect en ga geen onzin verspreiden dat er een nieuwe relatie aan de gang is met wie dan ook. Het schijnt zo te zijn dat ik een nieuwe relatie heb met de persoon die met mij mee was vorige week naar Zuid-Frankrijk waar ik mijn opa ging verrassen met zijn 79e verjaardag. Als iemand niet in mijn vlogs wil komen heb ik daar respect voor. Ik begrijp dat volledig. Als je 1x bij mij in de vlog komt bestaat er een kans dat je wordt herkent op straat. Zelf vind ik dat niet erg en vind ik het leuk om kijkers te ontmoeten en samen op de foto te gaan. Maar dat is voor iedereen anders. Dus ik hoop dat jullie begrip kunnen tonen voor deze situatie. Ik ben altijd eerlijk geweest tegen mijn kijkers en de volgende keer als ik met iemand ben die niet in de vlog wilt zal ik dat duidelijk aangeven om onzin zoals dit te voorkomen. Los van dit drama wil ik jullie bedanken (ook namens Dee) voor alle lieve berichtjes die binnen komen. Het leven gaat verder en dus het vloggen ook. Ik zie jullie morgen om 16:00 op www.youtube.nl/enzoknol <3 Stay positive! ✌🏻

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op

Drake heeft deze week zijn nieuwe album Scorpion gedropt. In zijn nummers is hij eerlijker dan ooit. De zanger bevestigt namelijk dat hij vader is van een zoon! De geruchten over een zon ontstonden in 2017 toen hij werd gespot met de Franse pornoster Sophie Brussaux. Zij vertelde toen aan TMZ dat ze zwanger van hem was. Drake ontkende dat. Maar nu geeft hij het eindelijk toe. ‘Ik verstopte mijn kind niet voor de wereld, ik verborg de wereld voor mijn kind,’ zingt hij in een nummer. Ook is te horen dat hij zijn zoon Adonis slechts één keer heeft gezien met Kerstmis. 

Beeld: Brunopress