Beauty

YAS! Met deze tip werkt droogshampoo nóg effectiever

Wie geen zin en/of tijd heeft om haar haren te wassen zweert absoluut bij dit product: droogshampoo. Dit is hét ultieme product voor als jouw lokken vettig zijn en je ze toch nog even wilt laten stralen, zonder de moeite te nemen om ze te wassen. Het is een echte life saver en zorgt er ook nog eens voor dat jouw haar meer volume en structuur krijgt. Love it! Maar wisten jullie ook dat er een hack is om de droogshampoo nóg beter aan te brengen? Je leest het in dit artikel.

Heb je ‘s avonds een feestje op de planning staan, maar door alle drukte geen tijd om ook nog je haren te wassen? Dan is dit tegenwoordig totaal geen probleem meer, want de ‘haargoden’ hebben voor ons droogshampoo in het leven geroepen! Dit wisten we natuurlijk al langer dan vandaag, maar weten we ook allemaal de life hacks die er achter droogshampoo verscholen zitten? Als je dit nog niet wist dan maken wij daar vanaf nu verandering in, wij hebben namelijk dé tip voor het aanbrengen van droogshampoo.

Sterren kapper Daniel Martin
Daniel Martin is een grote kapper in celebrity land, hij knipt onder andere sterren als Demi Lovato en Jessica Alba. Volgens Daniel is er een grote hack als het gaat om het sprayen van droogshampoo. Wanneer je de droogshampoo in je haar hebt gesprayd pak je een essentiële tool erbij, namelijk je föhn! Gelijk na het aanbrengen van de shampoo is het de ultieme hack om je haar enkele seconden te föhnen. De föhn helpt om het product weg te leiden van de hoofdhuid. Het helpt voor nog meer volume en zorgt ervoor dat de witte ‘aanslag’ ook minder is op je hoofd. Winning! Ook adviseert hij om tijdens het föhnen je haar een beetje op te schudden, zo masseer je de droogshampoo ook lekker goed in je haar. 

Zoek je nog een droogshampoo? Dan hebben we hier een paar voor jou op een rijtje gezet:

droogshampoo hacksBatiste Droogshampoo €3,59

 

droogshampoo hackCOLAB Dry Shampoo unicorn €4,55

 

droogshampoo hacksCoCo LoCo DRy SHaMPOO €8,22

 

Collistar volume dry shampoo €11,89

 

droogshampoo hacksAndrelon Verrassend Volume Droog shampoo €4,13

droogshampoo hacksSchwarzkopf droogshampoo fresh €2,18

Ben je niet overtuigd van dit magische product, dan moet je zeker even een kijkje nemen in dit artikel!

Bron: Glamour, Cosmopolitan | Beeld: Unsplash

 

Lees ook: Treatwell kortingscode: ontvang €5 korting op je behandeling

Must reads 👀