Celebs

OMG! Ook dit Temptation Island VIPS-koppel blijkt nog bij elkaar te zijn

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze geeft sneak preview van de babykamer, Kaj van B-Brave is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin en nóg een Temptation Island VIPS-koppel blijkt nog samen te zijn.

De huidige relatiestatus van de Temptation Island VIPS-koppels hoort top secret te zijn, maar daar slagen ze niet bepaald in. Eerder leverden we al fotobewijs dat Niels en Rosanna nog samen zijn (klik hier). En zij blijken niet de enigen te zijn die de relatietest hebben overleefd. Tussen Ruud en Rowena is het ook nog koek en ei. De twee zijn vorig weekend samen gespot in Noordwijk. Want ja, je gaat natuurlijk niet gezellig met je ex naar het strand die je net heeft bedrogen voor de ogen van heel Nederland…

Sorry girls, Kaj van der Voort is toch echt bezet! Onlangs werd bekend dat hij smoorverliefd is op Moïse Trustfull. De tortelduifjes schreeuwen hun liefde nu van de daken. De B-Brave ster plaatste de eerste foto met zijn kersverse vriendin, waarbij hij haar ook meteen de liefde verklaart. ‘Is ze knap hè,’ schrijft hij bij het kiekje. Het mag duidelijk zijn: de hunk heeft afscheid genomen van zijn vrijgezellenbestaan. Snik!

View post on Instagram
 

It-girl Claartje Rose is in het diepste geheim getrouwd! De blondine beloofde de eeuwige trouw aan haar prins op het witte paard. De bruiloft vond plaats in april, maar ze maakte het blijde nieuws deze week pas bekend. Er is een super romantische video gemaakt van hun romance en de grote dag. Pak de tissues er maar bij! 

Watch on YouTube

Deze week maakte Monica Geuze het grote nieuws bekend: ze verwacht een dochtertje! Nu het geslacht van haar eerste kindje bekend is, kan ze ook de babykamer laten zien. In haar nieuwste vlog geeft ze dan ook een inkijkje in de kamer van haar ongeboren dochtertje. Extra leuk om te zien, omdat Monica en Lars net verhuisd zijn. De babykamer heeft een roze kleurtje gekregen (hoe kan het ook anders) en ze heeft al veel snoezige knuffeltjes voor haar dochtertje. Het aftellen naar de bevalling is begonnen!

Watch on YouTube

Beeld: RTL