Fashion

Zo combineer jij het witte basic T-shirt

Een basic shirt is een echte musthave. Iedereen heeft er wel een paar in de kast liggen. Jij niet? Dan moet je er zeker even een paar aanschaffen. Een basic T-shirt komt namelijk altijd wel van pas. Ook is het leuk om deze te combineren met verschillende andere details. In dit artikel vertellen wij je hoe je het beste je (saaie) basic T-shirt combineert.

1. Patches
Heb je een basic T-shirt, maar niks om hier bij aan te trekken? Fleur dan het shirt zelf op. Dit doe je heel makkelijk door middel van patches. Deze strijk je zo op je shirt en blijven voor altijd zitten. Leuke DIY om zelf thuis te doen.

Watch on YouTube

2. Leren jas
Combineer je witte T-shirt met een zwarte, rode of gele leren jas voor een stoere look. Leuke spijkerbroek, schoudertasje en zonnebril erbij en je outfit is al compleet.

3. Haarband
Heb jij een leuke haarband met strepen of bloemen, maar weet je nooit waar je het bij moet dragen? Draag het bij een basic T-shirt! Zo hoef je geen rekening te houden met printjes die vloeken bij elkaar ;-).

 

4. Blazer
Met een basic wit shirtje creëer je ook heel makkelijk een nette look. Handig voor een sollicitatie of je eerste dag op kantoor. Met een blazer, een nette broek en een paar hakken heb je de perfecte outfit.

5. Sieraden
Wanneer je een basic shirtje draagt, is het tijd om helemaal uit te pakken met je sieraden. Je kettinkjes zijn goed zichtbaar op je effen shirt. Als je een zwart (saai) shirt aan hebt, vrolijk je deze heel makkelijk op met wat kleurrijke lange oorbellen of een grote statement ketting. 

6. Rok
Op een spijkerrok of bijvoorbeeld een rok met een druk printje past heel goed een basic shirtje. Zo springt je leuke rokje er helemaal uit!

7. Opvallende riem
Stop je shirt in je spijkerbroek en draag er een grote opvallende riem bij. Je ziet dit de laatste tijd veel voorbij komen met een gele Off-White riem.

View post on Instagram
 

Psssst, wist je dat je al voor €2,50 het perfecte basic T-shirt scoort? Hier lees je waar.

Ook leuk voor basic shirts is het duurzame merk Hatsup. Deze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Niet alleen goed voor de natuur, maar ook nog eens superzacht!

Bron: iStock

 

Lees ook: Tot 30% voordeel met de Urban Outfitters kortingscode

Must reads 👀