Films & Series

YAS! Hier kun je Temptation Island VIPS aflevering 1 en 2 gratis bekijken

Drama, intriges en jawel, een sekspartij: Temptation Island VIPS belooft net zo juicy te worden als de ‘normale’ editie. De eerste afleveringen staan vanaf vandaag online! Heb je geen Videoland, maar wil je Temptation Island VIPS aflevering 1 & 2 wél kijken? Goed nieuws: je kunt de eerste twee afleveringen zien, gratis en voor niets. In dit artikel vind je de link naar de verse afleveringen. Pak de popcorn er maar bij!

Sinds bekend werd dat er BN’ers meedoen aan de ultieme relatietest, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Er wordt druk gespeculeerd over slippertjes en zelfs affaires. Zo is Donny Roelvink al een paar keer gespot met een roodharige verleidster en zou ook Niels zijn handjes niet thuis kunnen houden. En hoe zit dat met Utopia-koppel Ruud en Rowena? 

We weten het pas zéker door de afleveringen van Temptation Island VIPS te zien. Vandaag is het eindelijk zover: de eerste twee (!) afleveringen staan online. Ook al wordt het vandaag enorm mooi weer, wij maken tijd vrij om onze favoriete guilty pleasure te kijken. En daarvoor heb je niet eens een Videoland-account nodig! Hieronder vind je een link waarmee je ze gratis en voor niets kijkt.

Temptation Island VIPS 2018 aflevering 1 en 2 kijken
Heb je geen Videoland, maar wil je Temptation Island VIPS aflevering 1 én 2 zien? Bekijk ze hier! (link niet meer beschikbaar)

View post on Instagram
 

Beeld: RTL