Lifestyle

Bewezen: door deze 6 social media handelingen voelt een jongen zich meer tot jou aangetrokken

Iedereen doet het wel: elkaar taggen in grappige qoutes of memes, uitnodigen voor nieuwe evenementen of elkaars berichten liken. Social media is levendiger dan ooit en zorgt voor veel goeds in het leven. Denk aan het terugvinden van je weggelopen kat, zonder social media was het terugvinden van je beste vriendje nog moeilijker geweest. Ook relaties zijn massaal ontstaan door social media en het is zeker een handig hulpmiddel om met jouw crush te flirten. Waarom dat is? Lees snel verder!

Naast alle drama verhalen van vriendinnen die de ergste break up moesten meemaken door social media en alle negatieve verhalen rondom onderwerpen die niet goed voor je zijn, kan social media ook een positief effect hebben. Een onderzoek heeft namelijk bewezen dat jongens het mega leuk vinden als we ze taggen in de leukste memes, artikelen of GIF’jes. Het blijkt dat ze zich meer verbonden voelen. Yas dat willen we! 

Bewezen
Uit een enquête van Princeton is gebleken dat 74% van de ondervraagden een positieve ervaring heeft gehad door social media in de liefde. Aangezien steeds meer koppels elkaar ontmoeten via social media hebben zij al een flinke voorsprong en weten ze hoe ze succesvol moeten navigeren op bijvoorbeeld facebook met betrekking tot de liefde. De sleutel tot succes is plezier hebben en een connectie met elkaar leggen.

Hieronder lees je 6 manieren om social media te gebruiken, waardoor jongens als een blok voor je vallen of waardoor je huidige lover zich meer verbonden voelt:

1. Tag hem in flirterige memes
Naast onze vriendinnen is het taggen van onze crush of lover misschien nog wel leuker om te doen. Stiekem flirten is via het taggen dé beste manier. Pas wel op met je anderen, zij pikken het misschien wel op dat jullie aan het “flirttaggen” zijn. 😉

2. Plaats een foto van een mooie herinnering samen
Als je al een lover hebt dan is het mega lief om een foto van elkaar te plaatsen. Vooral een foto waar jullie beide trots op zijn, eentje op een speciale en mooie plek. Wanneer hij de foto voorbij ziet komen zegt hij het waarschijnlijk niet, maar hij vindt dit mega lief en is stiekem mega trots met jou als vriendinnetje.

3. Stuur grappige memes of quotes door die perfect bij hem passen
Zie jij mega grappige quotes, filmpjes of memes die echt perfect bij hem passen. Laat dan even weten dat je aan hem denkt en stuur ze door. Hierdoor weet hij dat je aan hem denkt én hij zal enorm moeten lachen bij grappige quotes of filmpjes die op hem slaan. Misschien is dit meme spel wel enorm leuk voor jullie, meer informatie vind je in dit artikel.

4. Tag hem in berichten waarvan je weet dat hij ze leuk vindt
Weet je dat hij van koken, voetbal en misschien wel mooie plekken op de wereld houdt. Tag ‘m dan meteen in deze berichten. Je crush of lover heeft meteen door dat je weet wat hij leuk vindt en jij dit waardeert. 

5. Stuur hem via messenger een flirterig berichtje
Een normaal WhatsAppje is ook gewoon zo saai, stuur ‘m eens een lief berichtje of foto via Facebook Messenger. Hij zal in eerste instantie denken ‘huh’, maar daarna vindt hij het zeker leuk.

6. Nodig hem uit voor een event waar jullie beide naartoe zouden willen
Dit is vooral leuk als je je crush een stiekeme hint wilt geven om op date te gaan. Is er een event in de buurt die jullie beide leuk lijken? Nodig hem dan meteen uit en wie weet gaan jullie wel samen op date! Op zoek naar andere date ideeën? Neem even een kijkje in dit artikel.

Bron: Your Tango | Beeld: Unsplash