OMG! Er is nu een spel waarbij je zelf memes moet maken

Lifestyle door Karlijn

Er is nu een spel waarbij je zelf memes moet maken en dit wil je! Op Facebook en Instagram zien we ze de hele dag voorbij komen: memes. We lachen ons kapot en taggen ons een ongeluk... Maar hoe leuk is het om dit meme spel te spelen met je vriendinnen?

Een meme is zo'n grappig plaatje dat je de hele dag voorbij ziet komen op Instagram en Facebook. Vaak wordt er een herkenbare situatie beschreven met een grappig plaatje eronder. Tot ons grote vreugd is er nu een spel waarbij je zelf memes moet maken. Het heet What do you meme?

De beschrijving van het spel is als volgt:

'Ben jij een echte "Meme-god"? Is 9gag jouw thuisbasis en denk jij dat je jouw IRL vrienden kunt verslaan met de allergrappigste memes? Het doel van "What Do You Meme" is om een zo grappig mogelijke meme te creëren door de plaatjes en teksten van de kaarten te combineren. Een wisselende jury kiest iedere ronde de beste combinatie en wijst een punt toe aan de winnaar.

Het spel is afgelopen als alle kaarten op zijn of wanneer jullie simpelweg honger krijgen en een pizza gaan bestellen. De speler met de meeste punten aan het einde van het spel wint.'

WIj zien onszelf al rond de tafel zitten en dit spel spelen! Wedden dat het lachen, gieren, brullen wordt?

'What do you meme?' is verkrijgbaar bij Bol.com voor €29,95.