News

Is dit het bewijs dat Famke Louise en Ronnie Flex een koppel zijn?

We weten allemaal dat Famke Louise en Snapking niet meer bij elkaar zijn. Hoewel Snapking Famke Louise vorige week nog liet huilen in een van zijn nieuwe video’s, lijkt het Famke Louise toch minder te doen. Ze zou namelijk alweer een nieuwe lover hebben en dat is niemand minder dan Ronnie Flex. Deze foto liegt er niet om ;-).

Famke Louise en Ronnie Flex
Dat Ronnie Flex en Famke Louise al een tijdje samenwerken is voor niemand meer een geheim. Het schijnt zelfs een gouden combi te zijn met als resultaat de hit ‘Fan’. Het lijkt erop dat de samenwerking tussen de twee artiesten wel héél smooth verloopt en de geruchten gaan nu zelfs dat ze een setje zijn. Famke is natuurlijk sinds kort weer op de markt en plaatste een story op haar Instagram waarop de twee het wel érg gezellig hebben.

ronnie flex famke louise

In deze video kijkt Famke wel érg verliefd naar Ronnie. Hmmm, zou het dan toch? Uiteraard is dit geen bewijs dat de twee meer zijn dan alleen vrienden en daarnaast heeft het management van Famke laten weten ze weten dat er volgens hen niets aan de hand is tussen de twee. Wij hopen stiekem van wel…

Bron: Rtlboulevard.nl | Beeld: Brunopress