News

Win: Tickets voor Bruno Mars bij British Summertime Festival in Londen

De zon begint in Nederland weer te schijnen en dat betekent ook: tijd voor festivals! Er zijn al een aantal festivals geweest, maar er komen er deze maanden nog veel meer aan. Deze zomer is het tijd om veel te feesten en verschillende artiesten te zien. Je kunt nu kans maken op tickets voor Bruno Mars in het Hyde Park. Ja, je leest het goed. In Londen dus. Dit mag je niet missen!

Sublime Summertime! Festival Bruno Mars Win Tickets
Hoe tof is het om een geheel verzorgde reis (inclusief vlucht en hotel) naar Londen te winnen om Bruno Mars te kunnen zien?! Bij Sublime Summertime maak je namelijk de hele zomer kans op te gekke prijzen, die bijdragen aan jouw ultieme zomergevoel. Zo nemen ze je mee naar toffe festivals op gave plekken. Maak deze week kans op tickets voor Bruno Mars in Hyde Park, Londen! Doe nu mee met Sublime Summertime!

Bruno Mars ken je waarschijnlijk wel van de hits ‘24K Magic’, ‘Just The Way You Are’ of ‘Uptown Funk’. Hij won meerdere Grammy Awards en verkocht wereldwijd meer dan 170 miljoen singles met ruim 26 miljoen albums. Dit maakt hem een van de best verkopende artiesten aller tijden. Een concert van Bruno Mars staat garant voor een dosis feel-good en funk! 

Het optreden van Bruno Mars vind plaats op 14 juli in het British Summertime Festival in Hyde Park, Londen. Naast Bruno Mars komen ook deze artiesten 14 juli op het Festival:Sublime Summertime! Festival Bruno Mars Win Tickets

Join The Groove!

Bron: SublimeFM