Lifestyle

7x toffe activiteiten voor jou en je vriendinnen tijdens zomervakantie 2018

De zomer is nog maar een aantal dagen van ons verwijderd en dat betekent zomervakantie 2018. YAS! We kijken er allemaal enorm naar uit, gelukkig hebben we in de lente ook een paar keer mogen genieten van zomerse temperaturen die we normaal alleen tijdens de zomervakantie 2018 zouden verwachten. Hoe dan ook de zomer is ons favoriete seizoen vol festivals, picknicks en stranddagen. Benieuwd naar activiteiten in de zomervakantie 2018? Lees snel verder!

Zeiden we al dat de zomer ons favoriete seizoen is? Genieten van de zon, lekker veel ijsjes eten en niet te vergeten dit jaar zomervakantie 2018. We love it! Niet alleen zijn we fan van de zwoele zomeravondjes, maar ook het feit dat het buiten lekker lang licht is geeft ons meteen een lach op het gezicht. Naast deze gezellige dingen gaat ook bijna heel Nederland tijdens de zomervakantie 2018 op zonvakantie naar een ander land of lekker binnenlands naar een vakantiepark. Zo zijn er samen met je vriendinnen enorm veel leuke activiteiten te doen tijdens de lange zomerdagen deze zomervakantie 2018.

Zomervakantie 2018: een picknick in het park
Zeg nou zelf, een picknick is toch de beste uitvinding ever. Eten en de zon zijn inbegrepen en niet te vergeten dat je tegelijkertijd een frisse neus haalt in de buitenlucht. Ídeaal! Roep al je vriendinnen bij elkaar want geschikt voor een girlstrip tijdens de zomervakantie is een picknick absoluut. Breng allemaal wat lekkers mee naar het park en genieten maar. Gelukkig hebben jullie nu lekker veel tijd; de examens zijn voorbij, geen school meer en dus lekker geen verplichtingen. Nouja, bijna niet. 😉  Zomervakantie 2018 belooft jouw zomer te worden.

♥ Zomervakantie 2018: waterballonnen gevecht
Het wil niet zeggen dat het altijd warm is tijdens de vakantie. 2018 belooft gelukkig wel een mooie zomer te worden, dat hopen we tenminste. Is het wel hete zomerdag, ga dan als de wiedeweerga naar de winkel en haal een zakje waterballonnen. Mega leuk om niet alleen je vriendinnen, maar ook leuk met je vriend of nichtjes een waterballonnengevecht te houden. Op een actieve en gezellige manier (té fanatiek is ook niet leuk ;-)) creëer jij heerlijke verkoeling. 

♥ Zomervakantie 2018: dansen op festivals
Niets is zo leuk als dansen op de meest hippe festivals tijdens de zomervakantie. 2018 heeft dan ook weer onwijs veel toffe feestjes op de planning staan. Samen met je vriendinnen losgaan op de leukste muziek… yes please! Denk hierbij aan Awakenings festival, WiSH Outdoor festival of zelfs Tomorrowland. Nog geen achttien? Dan is Pinkpop een perfecte match voor jou.

♥ Zomervakantie 2018: roadtrip door het land
Als je al in het bezit bent van een rijbewijs, is het een idee om je ouders lief aan te kijken. Misschien mag je wel de auto lenen voor een toffe roadtrip met je vriendinnen. Heb je nog geen rijbewijs, dan is een dagkaartje voor de trein helemaal niet zo duur. Genoeg opties dus om tijdens de zomervakantie 2018 gezellig met je vriendinnen hotspots te ontdekken door heel het land.

♥ Zomervakantie 2018: zomerse Instagram kiekjes
Heeft je Instagram een upgrade nodig van zomerse kiekjes? Het strand en de boulavard is de place to be voor jou en je vriendinnen. Niet alleen om lekker uit te waaien tussen de duinen of lekker te luieren op het zand, maar vooral om de leukste kiekjes te maken van elkaar én met elkaar. Zeg nou zelf, je hebt nu alle tijd van de wereld voor leuke dingen zoals deze in de zomervakantie. 2018 is net als 2017 hét jaar van Instagram en we zijn er meer dan ooit mee bezig. Dus laat die fleeky beach foto’s maar komen.

♥ Zomervakantie 2018: een meiden spa day 
Even lekker relaxen en genieten van de zon? Met een zelfbedachte spa komt dit absoluut in orde. Haal met je vriendinnen een opblaas zwembad, maskertjes en scrubs in de winkel en maak alles in orde voor een perfect relax dagje in de tuin.

♥ Zomervakantie 2018: ga op een cruise
Als je het deze zomervakantie dan echt groots wilt uitpakken en je genoeg geld hebt gespaard, is een cruise mega leuk. Het is eens wat anders dan een normale vakantie. 2018 betekent tijd voor verandering, dus in plaats van een stedentripje is een cruise met vriendinnen toch een mega goed idee. En het mooiste… tijdens deze zomervakantie op een cruise betaal je voor alles. Het is all-inclusive tot en met! Het is even sparen, maar dan maak je er ook wat van deze zomervakantie 2018. Ben je nog niet overgehaald? Lees dan even dit artikel, zo weet je meteen waarom een cruise mega leuk is.

Als je dacht dat jouw zomervakantie 2018 niet beter kon worden dan die van vorig jaar, heb je het mis. Met de leukste vriendinnen en gezelligste activiteiten zorg jij voor een onvergetelijke zomer.

Ben jij op zoek naar meer ideeën voor aankomende zomervakantie 2018? Neem dan eens een kijkje in dit artikel. Hier vind je de 

 

Lees meerBied meteen mee met de Ticketveiling kortingscode!