Celebs

Monica Geuze geeft een wel héél openhartige zwangerschapsupdate​

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze geeft een wel heel openhartige zwangerschapsupdate​, nieuw hoofdstuk voor Nikkie Tutorials en praat Rosanna haar mond voorbij over Temptation Island VIPS?

Deze week werden de koppels van Temptation Island VIPS bekend. Niels en Rosanna wagen zich een tweede keer aan het Temptation-avontuur! Vorige keer heeft hun relatie (na flink wat drama) de test overleefd, maar geldt dat ook voor de VIP-editie? Het lijkt erop dat Rosanna haar mond heeft gepraat. “Echte liefde is wanneer je door de zwaarste storm gaat en achteraf elkaars hand nog steeds vasthoudt, als je eruit komt,” zette de blondine gisteren in haar Instagram Stories. De opnames van het programma zijn namelijk al achter de rug en dit lijkt erop te wijzen dat ze nog steeds gelukkig is met haar Niels. 

View post on Instagram
 

Monica Geuze deelde altijd alles van haar leven, maar haar zwangerschap houdt ze iets meer privé. Toch is ze in een nieuwe vlog bijzonder openhartig over alle ehhh… ongemakken die bij zwanger zijn horen. “Nu begint het echt dat ik denk: ‘Jeetje’. Ik pas heel veel van m’n kleren niet meer. Dus ik moet iedere dag een beetje improviseren wat ik aandoe”, zegt Monica. Maar daar blijft het niet bij. “En verder kon ik ook heel lang nog wel gewoon alles beneden kappen, maar nu kon ik mijn vajayjay gewoon niet meer zien.” Toen heeft ze een heel creatieve oplossing gevonden. “Dus ik heb vanochtend met een spiegel onder de douche soort van het hele slagveld daar proberen aan te pakken,” aldus de vlogger. Weten we dat ook weer!

View post on Instagram
 

Nikkie Tutorials maakte deze week bekend dat ze weer vrijgezel is. Ze had zes jaar een relatie met Rick. Nu is er een nieuw hoofdstuk aangebroken, en dat begint meteen goed! Linda Hakeboom gaat een internationale documentaire over haar maken. De twee kennen elkaar van het programma The Big Escape en zijn sindsdien besties geworden. Het idee van een documentaire ontstond toen ze samen in Los Angeles waren. “Je hebt daar van die toeristenbussen die langs huizen van beroemdheden rijden en we liepen daar nietsvermoedend samen over straat en zo’n hele bus begon te gillen omdat zij daar op straat liep”, vertelt de documentairemaakster in het radioprogramma van Giel Beelen. “Toen dacht ik: ja, Linda nu ben je gek geworden. Dit is een van je beste vriendinnen en je moet er gewoon een camera op zetten. Dit is natuurlijk een fantastisch onderwerp.”

View post on Instagram
 

Ariana Grande heeft onlangs een nummer uitgebracht over de verschrikkelijke aanslag in Manchester die plaatsvond tijdens haar concert. De zangeres is deze traumatische gebeurtenis nog lang niet vergeten. Ze praat voor het eerst over de aanslag. “Er zijn zoveel mensen die een enorm verlies en pijn hebben geleden. De verwerking zal eeuwig duren”, zegt de Amerikaanse zangeres tegen Time. “Muziek moet het veiligste ter wereld zijn. Ik denk dat het daarom nog elke dag zo zwaar op mijn hart ligt. Ik wou dat er meer was dat ik kon repareren.” Ariana denkt naar eigen zeggen nog dagelijks aan de aanslag en de slachtoffers.

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀