News

Noooo: Temptation Kevin en Chloë zijn nu écht uit elkaar

Hoewel er niet veel is overgebleven van zowel de officiële koppels is er ook van de ‘nieuwe’ stellen niet veel over. Zo was het al snel duidelijk dat Cherish en Tim elkaar niet meer zagen, maar ook de liefde tussen Kevin en verleidster Chloë lijkt over te zijn. Lees hier waarom.

Temptation Kevin en Chloë uit elkaar
Eén van de weinige ‘nieuwe’ Temptation-koppels bleven stand houden terug in Nederland in België. Kevin en Chloë waren een uitzondering. Wij zagen regelmatig romantische kiekjes voorbij komen op Instagram van zowel Chloë als Kevin. Tot aan nu. Opeens zijn al verliefde foto’s van de tortelduifjes verdwenen van Instagram en dat heeft natuurlijk een reden.

View post on Instagram
 

Chloë maakt relatie met Kevin uit
Alle foto’s waren opeens verdwenen en dat roept natuurlijk vragen op. Chloë komt zelf met het verlossende antwoord: ‘Ja, ik heb het uitgemaakt’ zegt de verleidster. Volgens Chloë bleef Kevin maar flirten met andere meisjes. Ze weet niet zeker of hij haar ook daadwerkelijk heeft bedrogen, maar uit zelfrespect heeft zij de handdoek in de ring gegooid wat betreft de Temptation-relatie.

Nog steeds contact met Megan
Daarnaast vertelde ze ook dat hij nog steeds contact heeft met Megan. Hmmm… Van haar hoeft dat niet en vind ze in dit geval Kevin ‘hypocriet’. Kevin schrok zelf niet echt van het feit dat zij de relatie verbraken en deed er weinig moeite voor. Dat met ongetwijfeld een goede keuze zijn geweest. Go, Chloë!

Bron: HLN.be

Must reads 👀