Celebs

Temptation Island Gino heeft keiharde woorden voor Deborah

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Vlogger Bibi Breijman maakt heel leuk nieuws bekend, Kalvijn bereikt een mijlpaal, Gigi Hadid ligt zwaar onder vuur door een nieuwe cover en verleider Gino heeft keiharde woorden voor Deborah. 

Gigi Hadid lag deze week flink onder vuur door een nieuwe Vogue-cover. Want ehhh… herken jij haar op deze cover? Veel mensen dus niet, en dat was reden voor een relletje. Mensen zijn vooral boos doordat het topmodel een donker kleurtje heeft gekregen. Ze snappen niet waarom Vogue Italia dan niet gewoon heeft gekozen voor een model met een écht kleurtje. Gigi heeft haar excuses aangeboden voor de cover. “Begrijp alsjeblieft dat ik geen invloed bij een fotoshoot heb op de creatieve invulling ervan, dat als ik de set verlaat ik niets meer te zeggen heb en alles wat er met de foto gedaan wordt buiten mij om gebeurt,” vertelt de ex (?) van Zayn. “Het is nooit mijn bedoeling om zulke zorgen te bagatelliseren of om kansen van andere mensen af te pakken.”

Vlogger Bibi Breijman maakte deze week heel leuk nieuws bekend: ze is in verwachting van haar eerste kindje! Dat kondigde ze zelf aan via social media en een YouTube-video. Het blijde nieuws kwam voor veel fans onverwacht, omdat Bibi slechts een paar maanden een relatie heeft met haar vriend Waylon en herstellende is van een zware burn-out. De vlogger laat weten dat ze dolblij is met de komst van haar baby. 

 

1+1=👶🏽 #iloveyou

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Ook YouTuber Kalvijn heeft leuk nieuws. Hij heeft 500.000 volgers bereikt op Instagram! “Het klinkt cliché, maar ik ben iedereen dankbaar die mij gewoon m’n ding laat doen en niet oordeelt over alle gekke shit die ik doe,” schrijft Kalvijn op Instagram. 

Nu Temptation Island achter de rug is, gaat er een beerput aan informatie over. Wie zijn er nog samen? Het mocht duidelijk zijn dat Tim en Deborah verleden tijd waren, maar is Deborah na afloop van het programma nog verder gegaan met Gino… De verleider heeft een duidelijk antwoord: nee. Na Cherish laat ook hij weten dat het ‘slechts een spelletje’ was. “We zijn elkaar nog wel eens tegengekomen na de reis naar Thailand en toen heeft ze me gevraagd of we gingen daten”, zegt Gino. “Maar dat wilde ik niet. Ik zei haar dat ze haar vorige relatie nog moest verwerken en vond dat we het hierbij moesten laten. Ze is bovendien ook helemaal niet mijn type.” Ai…

 

Wie heeft ook een timfobie? 😂👇🏼

Een bericht gedeeld door Temptation Island ‘18 🌴 (@temptationislandd) op

Beeld: RTL