Films & Series

YES! Er komt nóg een aflevering van Temptation Island en hier kun je ‘m zien

Vorige week zagen we hoe de Temptation Island koppels elkaar weer zagen na de smeuïge perikelen op de Thaise eilanden. Mezdi en Daniëlle zetten een punt achter hun relatie, Jeremy en Vanessa kwamen er juist sterker uit, Kevin en Megan hadden elkaar niets meer te zeggen en Deborah gooide Tims verlovingsring in het kampvuur. Oeh la la! Maar het Temptation Island-avontuur is nog niet helemaal afgelopen… hier kun je de állerlaatste aflevering zien!

We hebben geen idee wat we op de donderdagavond moeten doen als Temptation Island niet meer op tv komt. Maar gelukkig hoef je daar vanavond nog niet over na te denken. De állerlaatste aflevering wordt vanavond uitgezonden op tv! Helaas kun je deze aflevering niet vooruit kijken op Videoland of een andere website, het wordt namelijk live uitgezonden.

RTL 5
Vanavond komen alle Temptation Island-deelnemers (koppels én verleiders) bij elkaar op een locatie in Amsterdam om nog een keer over het avontuur te praten. Wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd? Dat zie je vanavond om 20.30 uur op RTL 5. 

Beeld: iStock