Lifestyle

Dit zijn 9 do’s en don’ts tijdens het pijpen

pijpen

Hoe moet je pijpen? Tja, dat is een vaag waar niet één duidelijk antwoord op is te geven. Iedere jongen is anders en vindt hierdoor ook iets anders fijn. Daarom is de vraag hoe moet je pijpen ook moeilijk te beantwoorden. Wel kunnen we je natuurlijk een aantal tips geven en vertel we je daarom vandaag wat je juist wel moet doen en wat absoluut niet.

Hoe moet je pijpen: Do’s

1. Wees niet onzeker
Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, zeker als het de eerste keer wordt dat jij hem oraal gaat bevredigen. Toch vindt een jongen het een stuk aantrekkelijker wanneer jij zeker van je daden bent en ziet hij het liefst geen onzeker meisje tussen de lakens. Probeer desnoods te faken dat jij zeker bent van je zaak en je zult merken dat jij je hierdoor uiteindelijk ook écht zekerder door gaat voelen.

2. Vind zijn gevoelig(st)e plekje
Wil jij hem graag pijpen, maar weet je niet hoe? Ga op zoek naar zijn gevoeligste plekje. Meestal is het topje van zijn penis een stuk gevoeliger dan de rest van zijn jongeheer. Daarnaast schijnt het dat veel mannen het fijn vinden als we zijn ballen zachtjes aanraken. Let wel op: het zijn geen stressballen ;-).

3. Verras hem
Is jullie seksleven wel toe aan iets nieuws? Verwen hem dan eens door een pepermuntje of ijsblokje in je mond te doen en ‘m hierna in je mond doet. Wedden dat hij dit fantastisch vindt?

4. Gebruik een condoom
Nee, je kunt niet zwanger raken van een pijpsessie, maar je kunt dus wel een soa oplopen. Het is dus wel belangrijk, zeker als hij nog niet lang je vriendje is, om een condoom te gebruiken. Ze zeggen natuurlijk wel altijd ‘sperma slikken is gezond’, maar wij raden je aan om dit pas te doen als je hem echt vertrouwt.

5. Doe het rustig aan
Terugkomend op puntje twee, zijn ballen zijn natuurlijk geen stressballen, maar behandel natuurlijk ook de rest van zijn geslachtsdeel met enige rust. Je hoeft niet als een malle te keer te gaan, maar bouw de spanning bijvoorbeeld langzaam op door hem eerst kusjes in zijn nek te geven en steeds verder naar beneden te gaan.

Lees ook:
Deze 6 dingen vinden mannen (stiekem) niet fijn in bed

Hoe moet je pijpen: Don’ts

6. Schrik niet
Of je nou voor het eerst iemand pijpt of al heel wat exemplaren voorbij hebt zien komen. Schrik niet. Geen jongen ziet er hetzelfde uit daar beneden. De ene is groter dan de ander en de één scheert zich wel en de ander niet. Probeer in ieder geval niet te schrikken als je ‘m voor het eerst ziet, dan wordt het ongetwijfeld een anti-climax.

7. Pas op met je tanden
De titel zegt het eigenlijk al. Pas op met tanden en probeer deze dan niet tot zo min mogelijk te gebruiken. Ook voor de meiden met een beugel ons is, let op dat je hiermee niet zijn eikel raakt. Grote kans dat hij het op dat moment namelijk anders niet van genot uitschreeuwt.

8. Wacht niet af
We zeiden het al, sperma slikken is gezond. Toch moet je vriendje respect voor jou hebben als jij dit niet wilt. Spreek daarom van tevoren af dat je vriend een seintje geeft wanneer hij bijna klaarkomt. Je kunt dan op dat moment zelf bepalen wat je doet.

9. Doe geen vooronderzoek
Grote kans dat jij bij dit artikel terecht komt met de vraag hoe moet je pijpen. Toch raden wij je aan niet te veel vooronderzoek te doen. Ga ook zeker niet zoeken op termen als ‘lekker pijpen’ en vermijd porno-websites. Deze beelden zijn niet realistisch en enorm overdreven.

Beeld: pinterest

Must reads 👀