Health

Fitgirls (in wording) opgelet: ga jij met ons de uitdaging aan?

Herken je dat? Dat je aan elk begin van de maand besluit een keer écht goed op je eten te letten of je volledig in te zetten voor een wekelijks bezoek aan de sportschool. Maar uiteindelijk… komt hier niks van terecht. Daar proberen wij verandering in te brengen! Girlscene start namelijk een Facebookgroep op met elke maand een nieuwe challenge. Dit is allemaal gericht op een ‘summerproof’ lichaam, waardoor jij je ook zeker een stuk lekkerder in je vel voelt. Lees snel verder voor alle details.

Facebookgroep
Je leest het goed: Girlscene is een nieuwe Facebookgroep gestart met elke maand een nieuwe challenge. Het is de bedoeling dat wij meiden elkaar steunen in dit proces en tips met elkaar delen. Zo is het absoluut een stuk leuker om te sporten en gezonder te eten. Samen sta je sterker dan alleen en dat bewijzen we met deze nieuwe groep.

Challenge van de maand mei
In de komende maand starten we met de eerste challenge: een voedingsschema. Dit klinkt erg saai, maar als we met de leukste en lekkerste recepten met elkaar delen komt het vast en zeker goed. Het is vooral belangrijk dat we elkaar steunen, dit kan zijn in de vorm van motivational quotes of door routines te delen die jij zelf het fijnst vindt. Give it a try!

Dus heb jij tips & tricks wat betreft het volgen van een voedingsschema, of bijvoorbeeld buikspieroefeningen? Deze zijn allemaal welkom, evenals de vorderingen en resultaten tijdens de challenge-maand.

Je vindt de Facebookgroep hier.

Beeld: iStock