News

Dit kan niet waar zijn: Temptation’s Tim gaat relatieadvies geven

Net wanneer je denkt dat we alles wel al gezien en gehoord hebben over Tim ‘Timtation’, komt hij weer met iets nieuws. Na zijn overspel in de liefde tijdens Temptation Island 2018 en zijn spraakmakende Temptation tatoeage, staat Tim opnieuw in de spotlights. Je zou denken dat Tim allesbehalve goed relatieadvies heeft voor anderen, aangezien hij er zelf ook niet veel van bakt. Niets is minder waar, Temptation Tim gaat namelijk een workshop relatie advies geven. En jij kunt erbij zijn!

Na het avontuur in Temptation Island 2018, heeft Tim een aardige reputatie opgebouwd. Wellicht niet zo positief, na zijn kinderachtige gedrag op het eiland. Met zijn wispelturige gedrag ruilde hij binnen no-time Deborah in voor Cherish en leek hij vastberaden met haar het huwelijksbootje in te stappen. Vervolgens appte hij na Temptation Island zijn ex Deborah met het bericht dat hij haar terug wilde. Eh, right? Tim weet duidelijk niet zo goed wat hij wil in de liefde.

Workshop
Blijkbaar denkt Tim hier zelf anders over, vanavond geeft hij namelijk een workshop over relatieadvies. Say what?! Je leest het goed, Timtation gaat anderen vertellen hoe ze zich moeten gedragen binnen een relatie én hoe hij het bed deelde met zo’n 700 vrouwen zoals hij in een eerder interview met Goedele beweerde.

Als je geïnteresseerd bent kun je de workshop vanavond om 21:00 uur bijwonen in de Leuvense Vesalius Aula. Samen met seksuoloog Kaat Bollen verzorgt Tim de workshop vol flirtgeheimen.

Bron: Zita, Metro | Beeld: RTL

 

Must reads 👀