Lifestyle

Dit is wat voor soort huisgenoot jij bent op basis van je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt veel meer over je persoonlijkheid dan je denkt. Zo kun je er bijvoorbeeld aan aflezen wat je grootste onzekerheid is, maar daarnaast zegt het ook veel over hoe jij bent als huisgenoot. Maak je veel rommel of ben je juist heel netjes? Heb je snel discussies of komt ruzie bij jou amper voor? In dit artikel lees je wat voor soort huisgenoot jij bent op basis van je sterrenbeeld en horoscoop.

Ram
Jij bent absoluut aanwezig in huis. Heel gezellig hoor, maar af en toe kun je je daarom wel een beetje opdringen aan je huisgenootjes. Als jij in de buurt bent in het niet stil in huis en maken jullie samen de leukste momenten mee. Je bent behoorlijk rommelig en vindt het soms moeilijk om zonder lawaai door het huis te lopen. En ruzie? Nee, daar houd je niet van.

Stier
Jij bent altijd wel in voor een gezellig avondje met je huisgenootjes op de bank. Als je een goed humeurtje hebt ben je ook makkelijk in de omgang. Maar wanneer je je dag niet hebt moeten mensen vooral bij je uit de buurt blijven. De enige route die jij dan aflegt is die naar de koelkast en de rest van de dag trek je je het liefst terug in je kamer. Een gezelligheidsmens dus, maar zo af en toe stel je privacy enorm op prijs.

Tweelingen
Mensen met als sterrenbeeld Tweelingen kunnen soms nogal onduidelijk overkomen. Je behandelt andere mensen op de tegenovergestelde manier. Vind je ze leuk? Dan laat je dat nauwelijks merken. Dat kan soms ongemakkelijk zijn, maar anderen moeten gewoon de tijd nemen om je beter te leren kennen. Als het erop aan komt sta jij altijd voor je huisgenootjes klaar en kunnen ze met alles bij je terecht. 

Kreeft
Samenwonen met jou is absoluut geen straf, maar het is soms wel moeilijk om in te schatten hoe je je voelt. Jij hebt vaak last van stemmingswisselingen en kan in één keer omslaan. Dat is voor je huisgenootjes lastig, maar wanneer je goed gehumeurd bent is het vaak hartstikke leuk om bij je in de buurt te zijn.

Leeuw
Jij bent vooral heel erg rustig in huis. Soms vind je het fijn om veel mensen om je heen te hebben, maar je staat er niet om te springen. Daarom zoek je ook nooit echt drukte op en hou je je vaak bezig met je eigen ding. Dat betekent niet dat je niet gezellig bent. Als er huisavondjes op de planning staan ben jij meer dan aanwezig. 

Maagd
Wanneer iemand informatie nodig heeft komen ze altijd bij jou terecht. Jij weet super veel en bent ook ontzettend nieuwsgierig. Je hebt een uitgesproken eigen mening en tijdens discussies heb jij ook altijd wel je woordje klaar. Dat vinden je huisgenootjes soms irritant, maar iedereen weet bij jou wel goed waar ze staan. 

Weegschaal
Als iemand op zoek is naar de perfecte huisgenoot, dan moeten ze bij jou zijn. Je houdt ervan om orde te hebben en je kamer netjes opgeruimd te houden. Met huisgenootjes kun jij het vaak goed vinden en er zijn haast nooit discussies. Pas alleen wel op dat je niet te veel bezig bent met het pleasen van je huisgenoten. Kom soms wat vaker op voor je eigen mening en probeer je eigen keuzes te maken.

Schorpioen
Het is fijn om met jou samen te wonen, maar soms maak jij iets te vaak duidelijk hoe je ergens over denkt. Je hebt een sterke eigen mening en vindt dat deze ook gehoord mag worden. En dat is goed, maar soms kun je anderen daardoor in onzekerheid brengen. Probeer iets minder een flapuit te zijn en denk wat vaker na voordat je er een opmerking uitgooit. Dat bespaart een hoop spanning. Los daarvan stellen je huisgenoten je eerlijkheid wel heel erg op prijs. Jij bent ook degene die ervoor zorgt dat alles thuis op rolletjes verloopt. Van schoonmaakroosters tot kookschema’s.

Boogschutter
Als jij niet in het huis was, dan was het maar een saaie boel. Jij bent een levende energiebron en dat werkt heel erg aanstekelijk op je huisgenoten. Als er iemand is die de weekenden onvergetelijk maakt dan ben jij dat. Mensen kunnen ook altijd met alles bij je terecht. Let wel op dat je niet te vaak druk bent in de buurt van je huisgenoten, want ook zij hebben soms wat rust nodig.

Steenbok
Het is voor jou heerlijk om overzicht te hebben en te leven in een nette omgeving. Dat betekent ook dat je kamer er altijd tiptop uitziet en dat je je druk bezig houdt met het opruimen van de rest van het huis. Je huisgenoten vinden het soms irritant dat je zo erg op ze let qua opruimen, maar dat loopt nooit uit tot discussies. Je bent soms in voor gezelligheid, maar vindt het ook fijn om je op andere dingen in je leven te focussen.

Waterman
Als jij niet bezig bent met iets belangrijks breng jij je dag graag door in bed. Soms vinden huisgenoten dat behoorlijk irritant en daarom krijg je ook vaak te horen dat je lui bent. Het is prima om je soms terug te trekken, maar houd in je hoofd dat je niet alleen woont. Af en toe is het nodig om wat vaker te socializen met de mensen om je heen. Je bent dan misschien soms lui, maar als je samen met je huisgenootjes bent is het wel altijd heel gezellig. 

Vissen
Impulsief is het woord dat jou het beste omschrijft. Jij komt altijd met de leukste ideeën en zorgt daarmee voor een leuk sfeertje in het huis. Iedereen weet dat ze altijd bij jou terecht kunnen om te praten, want jij biedt altijd een luisterend oor. Je bent ook heel creatief en begint vaak aan nieuwe hobby’s. Het enige wat soms vervelend is is dat jij ontzettend veel rommel achterlaat.

Ben jij benieuwd wat de sterren voor jouw in petto hebben? Lees dan Girlscene’s daghoroscoop. 

Bron: cosmopolitan.com, yourtango.com, refinery29.com | Beeld: iStock