Celebs

Temptation Island’s Fabrizio gaat plastische chirurgie doen: ‘Het is iets waar ik al jaren mee zit’

Fabrizio van Temptation Island gaat onder het mes. De verleider brengt een bezoekje aan plastisch chirurg Diana Gabriels en daar biecht hij op dat hij zich al jaren stoort aan iets in zijn gezicht. Vriendin Pommeline, die zelf niet vies is van plastische chirurgie, steunt de keuze van Fabrizio. Binnenkort ziet de Temptation-verleider er dus heel anders uit… 

Fabrizio’s kersverse vriendin Pommeline is geen onbekende van de plastisch chirurg. Zo heeft ze lipfillers en onderging ze een bilvergroting. Maar ze is nog niet tevreden. Pommeline gaat weer langs bij Diana en neemt haar kersverse vriend Fabrizio mee. In het gesprek onthult hij dat hij zelf ook een paar wensen heeft. 

Wallen
De Griekse hunk wil dolgraag van zijn wallen af. “Ik zie er zo vermoeid uit. Het valt me tegenwoordig steeds meer op, aangezien iedereen foto’s met me wil maken. Het ziet er echt niet uit,” vertelt hij. 

Neuscorrectie
Maar dat is niet de enige wens die Fabrizio heeft. Hij gaat binnenkort onder het mes! “Iets waar ik al enkele jaren mee zit, is mijn neus. Die zou ik wel willen laten verkleinen of liften,” gaat de verleider verder. “Het hangt een beetje.” De Temptation-kandidaat gaat binnenkort langs bij een plastisch chirurg voor een intake. Daarna zal hij vier weken moeten wachten tot de ingreep. 

Beeld: iStock