News

Tim van Temptation Island 2018 met spoed opgenomen in ziekenhuis

Slecht nieuws voor alle Temptation Island 2018 fans, hartenbreker Tim a.k.a. Timtation is namelijk tijdens het Paaswekend met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Oh no… Op Snapchat deelde Tim een selfie waarop hij te zien is op de spoedeisende hulp een paar dagen later deelde hij zijn verhaal…

Ziekenhuis
Tijdens het Paasweekend was niet iedereen vrolijk paaseieren aan het zoeken. Temptation Island 2018-deelnemer Tim bracht namelijk Pasen door in het ziekenhuis. Op Snapchat deelde Tim foto’s waarop te zien was dat hij op de Spoedeisende Hulp lag. Vandaag liet hij weten wat er aan de hand was. Het ziekenhuis dacht eerst aan een hersenvliesontsteking, maar ‘gelukkig’ bleek het een geknelde zenuw in zijn nek te zijn waardoor andere spieren verkrampten. Hij kreeg zware medicatie toegediend, maar is inmiddels gelukkig wel weer thuis.

Oorzaak
Het ziekenhuis dacht eerst aan een hersenvliesontsteking, maar ‘gelukkig’ bleek het een geknelde zenuw in zijn nek te zijn waardoor andere spieren verkrampten. Hij kreeg zware medicatie toegediend, maar is inmiddels gelukkig wel weer thuis.

Bron: show.nl

Must reads 👀