News

Ontrafeld: Zo kwam Jeremy dus aan zijn hoofdwond

De laatste afleveringen van Temptation Island 2018 draaien allemaal om Tim. De man waarvan we allemaal dachten dat hij niet vreemd ging deed het toch. Jeremy is daarentegen nog de enige die trouw is gebleven aan zijn vriendin, maar verscheen een paar afleveringen geleden wél met een wond op zijn hoofd. Zou hij ruzie hebben gehad met een van de mannen of haalde een verleidster naar hem uit? Wij hebben het antwoord.

Hoofdwond
Jeremy slaagt er al tien afleveringen in de verleidsters op afstand te houden. Toch werd Jeremy’s verschijning in de laatste Temptation Island 2018 aflevering uitgebreid op social media besproken. Niet omdat hij toegaf aan de verleiding, maar om de plotselinge hoofdwond op zijn voorhoofd. Iedereen vroeg zich natuurlijk af: wat is er gebeurd?

Gevecht?

Twee pleisters houden de wond bij elkaar. Heeft hij ruzie gehad met een van de mannen in de Temptation Island 2018 villa? Of heeft een van de verleidsters haar nagels in zijn hoofd gezet? Niets blijkt minder waar… Jeremy blijkt namelijk gewoon héél erg onhandig te zijn. Hij doet -als enige- niet zijn vriendin pijn, maar zichzelf! Hij stootte met zijn voorhoofd tegen een plankje in de badkamer van het resort. Autsj! Is dit verhaal ook weer de wereld uit ;-).