Lifestyle

Temptation Island 2018: de preview van aflevering 11 staat online

Voor de vooruitkijkers is het geen verrassing meer, maar iedereen die aflevering 10 nog niet gezien heeft moet zich klaarmaken voor opnieuw een heftig kampvuur. In Aflevering 9 hebben we met z’n allen al kunnen zien hoe Tim in de laatste drie minuten van de aflevering het roer omgooide en met Cherish het bed in dook. De spanning is om te snijden en we zijn benieuwd hoe het verder gaat, kan het nog erger? Of heeft Temptation Island zijn hoogtepunt al bereikt? Bekijk nú de preview van Temptation Island aflevering 11!

Temptation Island 2018 nadert bijna zijn einde en dat is te merken, het lijkt wel alsof geen enkele relatie stand houdt. De spanning stijgt steeds meer en sinds aflevering acht gaat alles écht goed mis. Nu aflevering 9 al op tv is geweest hebben we gezien hoe de ‘huisje, tuintje, kindje’ Tim de verleiding tóch niet kon weerstaan en verliefd(!) werd op Cherish. Dit shockeerde ons allemaal en we staan te popelen om te zien wat er verder nog gaat gebeuren tijdens Temptation Island 2018.

Preview Temptation Island 2018 aflevering 11
In de preview is te zien dat Mezdi eraan moet geloven, eindelijk wordt hij geconfronteerd met al zijn sneaky acties tijdens Temptation Island. In het resort van de vrouwen is er een ‘coloursplash’ feestje en zien we opnieuw beelden van een koppel in bed. 

Bekijk de preview hier:

Watch on YouTube

Beeld: iStock