News

Temptation’s Tim vraagt Cherish ten huwelijk (én wij hebben bewijs)

Dat Tim heel Nederland in shock heeft gebracht met zijn gedrag in de voorgaande afleveringen moge duidelijk zijn. Maar wat we nu gaan zien spant echt de kroon. Hij gaat namelijk nog een stap verder en gooit zijn trouwplannen met Deborah nu officieel in het water. Hij is namelijk niet meer van plan om met Deborah in het huwelijksbootje te stappen, maar met verleidster Cherish. Oh. My. God. Misschien loopt onze onzeker Tim nu ietwat te hard van stapel.

In aflevering 8 was al te zien dat Tim een grote fout beging door in Temptation Island 2018 met verleidster Cherish het bed te delen. Daarna leek hij hier ontzettend veel spijt van te hebben, maar niks is minder waar. Hij vertelt verleidster Zwanetta namelijk dat hij met haar wil trouwen. “Ik ga hier niet meer mee wachten, ik ben 30 jaar. Volgend jaar sta jij op ons trouwfeest.” Temptation Island 2018 is nog nooit zó heftig geweest.

Wij zijn compleet in shock van deze nieuwe onthulling over Tim van Temptation Island 2018. Het gaat nu allemaal zo snel dat wij zelfs twijfelen aan de echtheid van de uitgelekte beelden. Zou Tim echt zo wanhopig zijn? Bekijk hier aflevering 10 van Temptation Island 2018.

 

Bron: HLN | Beeld: RTL