Lifestyle

5 manieren om seks te hebben in de badkamer

Seks hebben kan bijna overal, maar dat wil niet zeggen dat het altijd van een leien dakje gaat. Denk bijvoorbeeld aan seks in de badkamer. Soms zitten jullie zo in het moment dat die korte weg naar de slaapkamer echt te lang duurt. Of misschien is seks in de badkamer wel iets wat jullie altijd al willen doen. Hoe dan ook, het is in ieder geval mogelijk. Er zijn allerlei manieren waarop je seks kunt hebben in een badkamer. Om het makkelijker voor je te maken hebben wij hebben de meest populaire houdingen voor je verzameld.

Als je in de heat of the moment zit is het gewoon een moodkiller als je eerst nog naar de slaapkamer moet verplaatsen. Seks in de badkamer gaat prima, maar hier en daar moet je het gewoon wat comfortabeler proberen te maken voor jezelf. Gelukkig hoef je helemaal niet lenig te zijn voor een avontuurtje in de badkamer, want er zijn genoeg manieren waarop het makkelijk kan.

♥ Standje 1
Een leuke, maar ook een tricky manier voor wilde avonturen in de badkamer. Zorg er ten eerste voor dat je zeker weet dat de wasbak goed vastzit, want het zou een behoorlijke domper zijn als je met de wasbak op de grond eindigt. Zit ‘ie goed vast? Dan is het veilig. Ga in de wasbak zitten en spreid je benen. Je partner gaat vervolgens voor de wasbak staan en kan zo beginnen met penetreren. Sla je benen om zijn lichaam heen voor diepere penetratie.

Het kan zijn dat de kraan van de wasbak in de weg zit of koud aanvoelt. Om dat te voorkomen kun je een handdoek tussen je lichaam en de kraan leggen. Voilà, succes verzekerd.

♥ Standje 2
Deze positie is heel makkelijk. Doe de wc-deksel omlaag en zet één been op de deksel. Richt met je gezicht richting de muur en zet je handen ertegenaan. Je partner kan vervolgens achter je komen staan, zijn handen om je middel doen en je vanaf achteren penetreren. Een goede oplossing als jouw badkamer niet zo groot is.

♥ Standje 3
En daar komt de wasbak weer om de hoek kijken. Als je zoekt naar een manier waarop je oraal bevredigt kunt worden, dan is dit ook een goede. Het enige wat je hoeft te doen is op zelfde manier in de wasbak te gaan zitten en je benen te spreiden. Je partner kan op zijn knieën voor de wastafel gaan zitten en als het goed is is dit gelijk de perfecte hoogte voor orale bevrediging.

♥ Standje 4
Laat je partner plaats nemen op de deksel van de wc. Vervolgens ga je bovenop je partner zitten met rug naar hem toe. Met een beetje geluk kunnen jullie jezelf zelfs bekijken in de spiegel. Het is niet meer dan het doodnormale cowgirl-standje, maar dan op de wc. Mocht je partner het wat koud vinden, dan is het altijd een optie om een handdoek op de wc-deksel te leggen.

♥ Standje 5
Doggy style is een welbekend standje en kan vrijwel overal uitgevoerd worden. Nog een mogelijkheid om bij in de spiegel te kijken. Leun met je handen op de wasbak en buig voorover. De rest van het standje spreekt voor zich, toch? 😉

Nieuwsgierig? In dit artikel vind je nog meer standjes voor een onvergetelijk orgasme.

Beeld: Pixabay