News

Er komt een nieuwe reality tv-serie: ‘Een nacht met mijn ex’ en het belooft heel veel drama

Stel je eens voor: je moet één nacht door moet brengen met je ex. Waarschijnlijk zijn er duizenden dingen die je liever doet. Of misschien is het juist een kans om de oude liefde weer op te laten bloeien. In een nieuw realityprogramma gaan verschillende mensen de uitdaging aan om één nacht in een appartement door te brengen met hun ex. Dat moét wel een hoop drama met zich meebrengen. Wie wil dit nou niet zien?!

In het programma zijn ex-koppels te zien, die samen een nacht door gaan brengen in een appartement. Allereerst kunnen ze met elkaar praten – mocht er enigszins nog wat te praten vallen – en vervolgens brengen ze een complete nacht samen in één slaapkamer door. Wij hebben geen idee wat we kunnen verwachten. Slaande ruzies, schreeuwende mensen of toch een aantal ex-koppels die weer met elkaar onder de lakens duiken? Het kan alle kanten op. Wij zijn in ieder geval super excited voor het nieuwe programma. 

Op dinsdag 17 april is de eerste aflevering van het programma ‘een nacht met mijn ex’ om 20:25 uur te zien op NPO3. Het programma is gemaakt door dezelfde makers als die van het bekende datingprogramma First Dates.

We hebben nog geen beelden van de Nederlandse versie van het programma, maar er bestaat al wel een Engelstalige versie. Kijk hier de trailer om alvast een beetje een beeld te krijgen van het nieuwe programma:

Watch on YouTube

Bron: Axed.com | Beeld: Pixabay