News

Wij zijn overtuigd: Fabrizio en Pommeline zijn een stel!

Nog niet bijgekomen van de aflevering van gisteravond… is het alweer raak bij Fabrizio. Als je nog niet overtuigd was van de secret romance tussen Fabrizio en Pommeline, dan ben je dat na het lezen van dit artikel absoluut wel. Pommeline is namelijk opnieuw gespot in een Instastory van de Temptation Island 2018 verleider: kleurplaat-Fabrizio. Lees snel verder voor het juicy verhaal!

Temptation Island 2018 is in volle gang, het lijkt het seizoen van vorig jaar weer te overtreffen, of toch niet? Seizoen 2017 is nog niet helemaal voorbij, verleidster Pommeline lijkt namelijk voor de charmes van Fabrizio te zijn gevallen. Er gaan al een tijdje geruchten dat de twee samen zijn en ook gister schreven we er al over in dit artikel. Ook vandaag lijken de twee weer onafscheidelijk te zijn. Wanneer zou het Temptation koppel met de romance naar buiten komen?

Bezoek bij de kapper
Dit keer zien we Pommeline voorbijkomen in de Instastory van Fabrizio terwijl ze bij de kapper zijn. Fabrizio spot met de lange blonde extensions van zijn flirt en laat zichzelf van een andere kant zien. Met de blonde extensions steelt hij de show, maar een oplettende kijker ziet natuurlijk dat niemand minder dan Pommeline in de stoel achter hem zit. Ze zijn nu wel héél vaak samen gespot…

Fabrizio en Pommeline Temptation Island 2018

Must reads 👀