News

Dit is hét bewijs dat Temptation Island’s 2018 Fabrizio & Pommeline een stelletje zijn

Temptation verleider Fabrizio staat de laatste tijd veel in de schijnwerpers. Na vele geruchten over zijn flirt met Pommeline en het televisieprogramma dat zij samen gaan maken, komt Fabrizio wederom met iets nieuws. De verleider zet namelijk een emotionele tatoeage bij een verleidster. Benieuwd wie? Lees dan snel verder!

Temptation Island 2018
Temptation Island 2018 is in volle gang en er zijn al een heleboel geruchten de deur uit gevlogen. Van Tim die een vrouwenverslinder blijkt te zijn tot Mezdi die zijn handen vanaf de eerste aflevering al niet thuis kan houden. Temptation Island 2018 lijkt een van de spannendste seizoenen te worden. Het is ook niet ontgaan dat kleurplaat-Fabrizio van veel markten thuis is. De spierbundel zet zijn klauwen meteen op Danielle en ook ex-Temptation Island ster Pommeline valt voor zijn gespierde lichaam dat onder de tatoeages zit. 

Pommeline en Fabrizio
De geruchten gaan al een tijdje dat Pommeline en kleurplaat-Fabrizio aan het daten zijn. Pommeline is nog niet zo lang weg bij haar ex-lover Merijn, maar zou nu alweer verder gaan met haar leven. De verschijning van haar en Fabrizio roept dan ook bij velen de vraag op of ze nu een stelletje zijn of niet. Het nieuwe televisie programma gericht op tatoeages dat zij samen gaan presenteren geeft dan ook meteen de bevestiging dat ze veel samen zullen zijn. Naast het televisieprogramma gericht op tatoeages, komt er ook een andere samenwerking naar boven. Pommeline is namelijk de ‘gelukkige’ van een tatoage die door de enige echte Fabrizio is gezet!

 

Crazy nights make the best memories 🎉 @vbstrlife

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) op

De Tatoeage
De tatoeage zou een emotionele waarde hebben voor Merijns ex-liefje. De tekst op haar been luidt: “Je hebt overleefd wat je dacht dat je zou kapotmaken. Zet nu je kroon recht en ga verder als de koningin die je bent.” Pommeline meldt dat ze Fabrizio dankbaar is en ze het fijn vindt dat hij altijd in haar gelooft.

pommeline temptation island 2018

Bloeit hier dan echt geen secret romance?

Bron: RTL Boulevard, Metronieuws