Lifestyle

9 vieze dingen die jij alleen met je beste vriendin doet

Jij en je best friend delen alles met elkaar. Maar dan ook echt alles. Van bh’s tot vieze verhalen over die ene puist op je rug, niks is te gek. Als jullie bij elkaar zijn is het echt niet nodig om te letten op wat je zegt of doet, en het voelt ook gewoon doodnormaal. Maar heb je er ooit bij stilgestaan dat wat jullie doen soms eigenlijk best smerig is? Dat besef is zelfs weg, zo goed klikt het tussen jullie. Nou, ladies… de volgende dingen zijn toch echt best weird.

♥  Jullie drinken altijd uit elkaars glazen. Eigenlijk eten jullie ook weleens met hetzelfde bestek en zijn jullie ook niet vies van een likje van elkaars ijsje. Bijna niemand begrijpt het, maar voor jullie is alles delen niet meer dan normaal.

♥ Jullie gaan samen naar de wc. Die overvolle rij bij de wc’s tijdens uitgaan spoort jullie gewoon aan om samen naar de wc te gaan. Waarom zouden jullie wachten als jullie ook gewoon samen kunnen? Die twee vierkante meter voelt misschien een beetje krap, maar dat maakt jullie niks uit. Samen is het altijd gezelliger dan alleen, toch? Nog leuker zijn al die scheve gezichten als jullie de wc weer uitkomen. Aha, daarom duurde het zo lang daarbinnen.

♥ Jullie spreken af ondanks er iemand ziek is. Dat griepje zetten jullie echt wel op het spel. Een week zonder elkaar is gewoon een absolute no-go. En hoe rot is het om een avondje alleen op de bank te zitten? Dan worden jullie maar samen verkouden.

♥ Jullie delen make-up en tandenborstels. En haarproducten. En tandenborstels. De gedachte van het delen van spullen met andere mensen geeft je de kriebels, maar met je beste vriendin? Oh nee, dat is geen probleem. Hoe vies het ook eigenlijk is. Denk er eens over na: eigenlijk heb je nu ook indirect met haar scharrel van vorige week gezoend. Ach ja, dat houdt je niet tegen.

♥ Jullie houden elkaars haar vast als de ander over moet geven. Als je beste vriendin iets te diep in het glaasje heeft gekeken kan ze zo nu en dan misselijk worden. Tja, dat hoort erbij. Jij bent niet voor niets haar beste vriendin en houdt gewoon netjes haar vast. Daar zijn vrienden voor.

♥  Jullie ruiken elkaars adem. ‘Stink ik uit mijn mond?’ ‘Geen idee, blaas eens’. Het voelt helemaal niet raar om even te checken of je vriendin stinkt. Het blijft niet alleen bij het ruiken van adem, want het ruiken van eventuele zweetoksels is ook geen probleem.

♥ Jullie halen viezigheid tussen elkaars tanden weg. Terwijl je vriendin probeert om het stukje appel tussen haar tanden weg te halen, raakt jouw geduld al op. Het lukt haar niet. Wie ben jij dan om haar niet even een handje te helpen? Voordat je het weet zit je alweer met je nagels in haar mond om het stukje appel te verwijderen. Stel je eens voor dat je dit bij iemand anders moest doen… Gadver!

♥ Jullie knijpen elkaars puisten uit. Een puistje op je rug is gewoon niet zonder hulp uit te knijpen. Geen paniek: je vriendin staat al weer paraat om het klusje te klaren. Stiekem is het uitknijpen van puistjes voor jullie toch een quilty plesure, dus who cares?!

♥ Jullie sturen elkaar foto’s terwijl jullie op de wc zitten. Zelfs als jullie een grote boodschap moeten doen verliezen jullie elkaar geen seconde uit het oog. Je neemt gewoon je telefoon mee en stuurt terwijl je op de wc zit allerlei snapchats van jezelf. Totaal niet raar. Vinden jullie ;-).

Bronnen: bustle.com, cosmopolitan.com, elitedaily.com | Beeld: iStock