Lifestyle

21 dingen die alleen jij en je beste vriendin begrijpen

Zij is degene die je troost als je iets moeilijks doormaakt, maar ook degene door wie je al een paar keer in je broek hebt geplast van het lachen. Jullie hebben aan één woord genoeg en raken nooit uitgepraat. Je beste vriendin en jij zijn onafscheidelijk! De vriendschap tussen jou en je BFF is uniek. Deze dingen herkennen jullie sowieso!

1. Een probleem van je beste vriendin is ook jouw probleem. En andersom. Zo hoeven jullie nooit alleen met iets te dealen.

2. Jullie appen elkaar terwijl jullie naast elkaar zitten.

3. Er komt geen dag voor dat jullie elkaar niet spreken. Dat kan ook niet, want jullie weten elke detail van elkaars leven (van het avondeten tot vieze kwaaltjes).

4. Als mensen denken dat ze alleen met jou een gesprek voeren dan hebben ze het mis. Alles wordt door middel van een screenshot doorgestuurd naar je beste vriendin.

5. Een bericht van je crush? Je beste vriendin helpt je met het perfecte antwoord, want zonder haar toestemming stuur je niks!

6. Als je je verveelt dan schroom je niet om haar een lelijke selfie te sturen via Snapchat. Ja, óók als je op de plee zit.

7. Met één blik weet je wat zij denkt en andersom.

8. Jullie hebben lol om de meest stomme dingen die andere mensen niet kunnen begrijpen.

9. Jij en je BFF hebben inmiddels zoveel inside jokes dat er eigenlijk geen woord meer bestaat dat jullie niet aan iets doet denken.

10. Heeft je BFF ruzie met iemand? Dan heeft degene automatisch ook ruzie met jou.

11. Soms denken mensen dat jullie zusjes zijn. Niet per sé omdat jullie qua uiterlijk op elkaar lijken, maar vooral de manier waarop jullie met elkaar omgaan.

12. Je weet dat je altijd iemand hebt waar je op terug kan vallen. 

13. Je durft alle versies van jezelf te laten zien aan haar. Dus ook als je ontroostbaar met pandaogen en een snotneus op de bank zit.

14. Jullie raken nooit uitgepraat, maar jullie kunnen ook zwijgend naast elkaar zitten. Het is in ieder geval nooit saai of ongemakkelijk.

15. Je BFF weet van je raarste hersenspinsels, want jullie veroordelen elkaar nooit. Niks is te gek voor jouw BFF!

16. Als jullie opgesloten zaten in een kamer zonder spullen dan zouden jullie alsnog de grootste lol hebben. Als jullie elkaar maar hebben!

17. Je kunt je geen leven zonder je BFF voorstellen. Ze hoort bij jou, en jij bij haar.

18. Jouw familie is haar familie, en andersom. Je trekt zonder gêne de koelkast open om een glaasje cola voor jezelf in te schenken.

19. Het is dat jullie geen seks hebben, maar jullie vriendschap lijkt verdomd veel op een relatie.

20. Zij kent jou door een door. Eigenlijk kent ze jou beter dan jij jezelf kent, daarom geeft zij het beste advies ooit en heeft ze jou al een paar keer behoed voor stomme fouten (lees: je ex appen terwijl je dronken in de kroeg staat).

21. Jullie zijn helemaal jezelf bij elkaar. Jullie halen het beste in elkaar naar boven, maar ook de slechte eigenschappen en rare gewoontes mogen er zijn. Het beste van alles? Jullie vinden elkaar nog steeds de mooiste, slimste, leukste en grappigste vriendin die je kan wensen!

Wat is het leukst aan jouw BFF?