News

Dit is de vervangster van Yana in Temptation Island 2018

We kunnen geen genoeg krijgen van het allernieuwste seizoen van Temptation Island. Het nieuwe seizoen beloofde nóg heter te worden dan het vorige seizoen en dat lukt aardig. In het nieuwste seizoen ging voor het eerst ooit een verleidster naar huis, Yana. Déze nieuwe dame gaat in plaats van Yana de mannen proberen te verleiden.

Temptation Island
Eerder werd bekend gemaakt dat verleidster Yana Daems Tempation Island ging verlaten. Zojuist is haar vervangster bekend gemaakt: de 20-jarige Chloë Vranken. Zij zal de aankomende weken de plek van Yana vervangen. Maar dat is nog niets alles, naast Chloë komen er nog drie(!) andere ‘mystery singles’ naar het eiland. Yes! Eén van de nieuwe verleidsters is dus schoonheidsspecialiste Chloë.

Vijf
“Chloë wil niet meteen in the picture staan, maar rustig de mannen leren kennen”, aldus Vijf, waar Temptation Island in België wordt uitgezonden. “Ze is vooral een speels, pittig feestbeest. Ze heeft zich ingeschreven omdat ze wel eens van een feestje houdt, maar ook omdat ze de mannen wil redden uit hun – volgens haar – toch al spaak gelopen relaties.”

Bron: HLN, Het Nieuwsblad | Beeld: iStock

Must reads 👀