Lifestyle

Deze hond past het beste bij jouw sterrenbeeld

Sta jij op het punt een hond aan te schaffen, maar weet je nog niet welk ras? Dan is dit artikel zeker iets voor jou. Doormiddel van je sterrenbeeld kom je er snel achter voor welk type hond je moet gaan. Een hond hoort je beste vriendje te worden en hoe kan dat nou beter dan ‘m te matchen aan je sterrenbeeld. Zo weet je zeker dat je voor de juiste hond kiest. Welke dat is, lees je hier.

Steenbok (23 december t/m 20 januari): Corgi
Je bent een echt familiemens en houdt van alle gewoontes die jullie samen hebben. Het liefst wil je later een groot gezin hebben, dat is je droom. Je wilt altijd de verantwoordelijke zijn. Daarom is een Corgi de juiste keuze. Deze hondjes zijn gek op familie en gezelligheid. Dat beloven leuke jaren te worden samen.

Waterman (21 januari t/m 18 februari): Mopshond
Als jij een lover hebt, dan is hij een gelukkig persoon (met een speciaal plekje). Want jij bent normaal snel uitgekeken op van alles en nog wat, maar dat zit dus wel goed. De keuze voor een hondje moet bij jou dan ook duizend procent zeker zijn, want die kun je niet zomaar dumpen.  Je hebt een hondje nodig die vol energie zit en jou nooit zal vervelen. Een Mopshond is energiebom die graag bij jou wilt zijn.

Vissen (19 februari t/m 20 maart): Akita Inu
Je bent zelfstandig en hebt een sterke mening. Dit zorgt er vaak voor dat je een kleine maar hechte vriendengroep hebt. Het liefst ben jij altijd omringt met hen die je lief hebt. Zelfvertrouwen is belangrijk voor jou en dat zie je ook graag terug in een hond. Een Akita Inu is daarom iets voor jou. Deze hond vergt veel aandacht, maar is ook erg zeker van zijn zaak. Een vriend voor het leven en he always got your back.

Ram (21 maart t/m 20 april): Labrador
Als ram ben jij een echte geboren leider. Met een zelfverzekerde persoonlijkheid wil je veel zelf doen en anderen helpen. Een Labrador past hier perfect bij. Deze zijn erg vriendelijk, speels en zoals elke andere hond erg trouw. Zo’n hondje zit vol energie en positiviteit. Vaak zijn ze ook erg leidend en behulpzaam, echt iets voor jou dus.Stier (21 april t/m 21 mei): Shih Tzu
Vastberaden, loyaal en trouw. Dat zijn de drie woorden die jouw karakter omschrijven. Zodra iemand je laat zitten ben je er niet bepaald blij mee. Jij steekt namelijk altijd overal je energie in. Een Shih Tzu is daarom een perfect hondje voor jou. Dit hondje staat bekend als gezelschapshond en is erg loyaal en trouw. Hij zal er altijd voor jou zijn, wanneer je een vriendje nodig hebt. Wist je dit ook al over jouw sterrenbeeld?

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni): Beagle
Jij bent de vrolijkheid zelf. Altijd in voor een feestje ga jij door het leven. Je houdt van gezelligheid en kletsen. Ook ben je druk en kun jij makkelijk veel dingen tegelijk ondernemen. Een Beagle staat bekend als een vrolijke, vriendelijke en erg uitbundige hond. Ze zijn lekker eigenwijs en vergen veel tijd voor hun opvoeding. Dit past perfect bij jou, want veel dingen tegelijk ondernemen is dus helemaal jouw ding.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli): Poedel
Jij laat nooit veel over jezelf los. Daarentegen ben jij wel erg bezorgd en geef je veel om anderen in jouw omgeving. Dit siert je wel. Je houdt van een vertrouwde omgeving en bent ook graag thuis. Poedels zijn dit ook. Zij zijn erg gehecht aan hun baasje en gezin. Samen zijn jullie echte huismussen.

Leeuw (24 juli t/m 2 3 augustus): Duitse herder
Iedereen is dol op jou. Je bent erg creatief en houdt wel van een beetje aandacht. Bij jou hoort een hond waarmee je samen het podium kunt delen, als hij ‘m maar niet van je steelt ;-). Daarom is een Duitse herder ideaal voor jou. Dit is een actieve hond en samen zullen jullie een perfect team vormen.

Maagd (24 augustus t/m 23 september): Bordercollie
Je bent een rustig persoon die alles onder controle wilt hebben. Je kan moeilijk nee zeggen en zal altijd voor iedereen klaar staan. Pas wel op dat je niet te perfectionistisch wordt, denk ook aan jezelf en dat niet altijd alles goed gaat. Een bordercollie heeft altijd alles onder controle. Denk maar aan het bij elkaar houden van schapen wat deze hondjes doen. Jullie zullen beste vriendjes zijn, dat staat vast.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober): Siberische Huski
Jij bent een echte twijfelaar. Je kunt nooit een keuze maken en wilt het altijd goed doen. Waar je wel zeker van bent zijn je onderhandelingskunsten, dit kun jij als de beste. Je verliest nooit de focus, net zoals een Siberische Huski. Dit mooie hondje met blauwe ogen is een echte knuffelbeer. Hij moet wel vaak even een frisse neus halen buiten en dat is voor jou geen probleem. Vaak als je niet weet welke keuze je moet maken ga je ook even voor een frisse neus. Perfecte combi dus!

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november): Berner sennenhond
Een schorpioen is erg charmant en alles wat je doet, doe je met veel passie. De baas spelen past echt goed bij je en het doorzettingsvermogen van jou is huge. Je hebt een hond nodig waarmee jij een dream team kunt vormen. Een Berner sennenhond is daarom geschikt. Het kan een vurig hondje zijn, maar gehoorzamen zal hij altijd. Een waakzame en beschermende hond, zoals we al zeiden… dream team!

Boogschutter (23 november t/m 22 december): Boxer
Jij bent een echte avonturier en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Je staat bekend om je impulsieve gedrag en bent altijd enthousiast. Zo ook een Boxer. Deze hond voldoet aan jou karaktereigenschappen en zal jouw beste maatje worden.

Heb je jouw hond gevonden? Dan kun je een stapje verder gaan zodat jullie een echte match zullen vormen. Je leest het hier.

Bron: Barkpost, Ze.nl, Astrostyle | Beeld: iStock