Astrologie

Dit sterrenbeeld is echt heel slecht in parkeren

sterrenbeeld-niet-parkeren

Er wordt gezegd dat vrouwen niet kunnen parkeren, maar volgens een onderzoek heeft jouw talent voor parkeren meer met jouw sterrenbeeld te maken. Ben je een Stier? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Het is namelijk bewezen dat je een slechte parkeerder bent. En er is nog meer slecht nieuws wat betreft jouw rijkunsten...

Onderzoek

Dat sterrenbeelden een grote invloed op ons leven hebben wisten we inmiddels wel. Tenminste, wij zijn daar volledig van overtuigd, maar niet iedereen gelooft in deze astrologische science. Toch worden sterrenbeelden regelmatig onderzocht, zelfs op wetenschappelijk niveau! Enne, we hebben een onderzoek gelezen waaruit blijkt dat zelfs op dit gebied jouw sterrenbeeld invloed kan hebben.

Rijgedrag

Wist je dat je sterrenbeeld een rol kan spelen in hoe jij je op de weg gedraagt? Een superinteressant onderzoek, uitgevoerd door een verzekeringsmaatschappij in samenwerking met astrologe Debbie Frank, werpt een gloednieuw licht op hoe de sterren jouw talent achter het stuur beïnvloeden. En ja hoor, het lijkt erop dat jouw zodiacsign wel degelijk verband houdt met jouw rijgewoonten.

Dit onconventionele onderzoek heeft niet alleen de inzichten van astrologe Debbie in acht genomen, maar heeft ook de ervaringen van maar liefst 2000 motorrijders gepeild over hun rijstijl en sterrenbeeld, allemaal om die juicy patronen te ontdekken. Welk sterrenbeeld kan er dus echt niet parkeren?

Slecht parkeren

De resultaten werpen een minder glorieus licht op onze Stier-vrienden. Schijnbaar blinken Stieren niet echt uit als het aankomt op parkeren. Sterker nog, één op de vier Stier-bestuurders geeft toe dat ze bijna altijd wel iets raken tijdens het parkeren. Oeps, dat kan gebeuren! Volgens astrologe Debbie Frank zou dit kunnen komen door de koppigheid van Stieren, die niet snel kiezen voor de makkelijkste route.

Slechte bestuurder

En alsof dat nog niet genoeg is, blijkt uit de gegevens dat Stieren niet alleen worstelen met parkeren, maar ook een hoger risico lopen op het veroorzaken van een ongeluk. Het lijkt erop dat Stieren zichzelf niet meteen manifesteren als de meest behendige bestuurders. Voortaan even vragen aan je Uber-chauffeur wanneer hij geboren is, voordat je in de auto stapt bij een brokkepiloot, hihi.

Beeld: instagram @matildadjerf