Lifestyle

11 gewoontes die je vriendje nóg leuker maken

Mannen, wat houden we toch van ze. Eigenlijk vooral van die ene jongen die jij je vriendje mag noemen. Keer op keer weet hij iets te verzinnen om jou dolgelukkig te maken. Hij verrast je met een bos bloemen of geeft je dat ene complimentje. Jij smelt weg. Herken jij jouw lover in de volgende gewoontes? Dan geven wij een kleine tip: trouw met deze jongen. Zo snel mogelijk. 

1. Hij klaart klusjes voor je
Als er nog iets moet gebeuren, is jouw vriend de persoon die het fixt. Dat schilderij wat nog opgehangen moet worden of dat ene ingrediënt dat je nog nodig hebt voor de pasta. Hij regelt het voor je. Wat een topper is het ook. 

2. Hij geeft je een kus als hij je ziet
Het maakt niet uit hoeveel mensen er in de buurt staan, als hij jou ziet, geeft hij je een flinke pakkerd. Te schattig gewoon.

3. Hij maakt ontbijt op bed
Op je vrije dag is hij daar om jou ontbijt op bed te brengen. Do we need to say more? 

4. Hij belt je regelmatig op. Gewoon zomaar
Als jullie niet bij elkaar zijn, krijg je regelmatig een telefoontje van je vriendje. Hij wil even gezellig babbelen, want stiekem mist hij je. Als je dan vraagt “Waarom bel je?” Dan is het antwoord altijd: oh gewoon, zomaar. Heerlijk is het ook. 

5. Hij geeft zijn jas als je het koud hebt
Cliché, maar zeker niet vervelend. Hij geeft om je en dat wil hij maar al te graag duidelijk maken. Het is natuurlijk een no go als zijn meisje het koud heeft. Jij hebt het getroffen hoor. 

6. Hij vraagt altijd hoe het met je gaat
Je lover toont oprecht interesse in je en dat is wat een vrouw nodig heeft. Het draait echt niet alleen om hem, maar juist om jou. Dat laat hij maar al te duidelijk merken. 

couple goals
7. Hij maakt je aan het lachen
Elke dag opnieuw zegt hij iets, waardoor jij in de lach schiet. Hoe krijgt hij dat toch voor elkaar. Dat doet echt niet iedereen hem na hoor, onthoud dat goed. 

8. Hij gaat altijd mee naar verjaardagen van je familie
Uitstapje naar de schoonfamilie? No problem voor hem. Hij kan het goed vinden met je familie en maakt er altijd een feest van. 

9. Hij haalt altijd ook voor jou
Of hij een pizza bestelt of gewoon koffie gaat zetten. Hij vraagt altijd of jij ook wil. Jouw boyfriend zal jou nooit, maar dan ook nooit vergeten. 

10. Hij heeft altijd een oplossing
Are you in trouble? Geen probleem, die vent van jou weet altijd hoe je dit moet oplossen. Zelf ben je uren aan het piekeren, terwijl hij meteen met een plan van aanpak komt. Hoe doet hij dit toch? 

11. Hij blijft altijd kalm
Het is algemeen bekend dat er bij veel dames regelmatig lichte paniek is. Even een te kort lontje of gewoon dikke stress. Gelukkig is dan daar jouw lover die je kalmeert. Hoe doet hij dit toch?

Beeld: iStock