Lifestyle

Fuckboy alert! Dit zijn de 7 Instagram-afknappers

Het is altijd een enorme opgave: erachter komen of hij jouw prins op het witte paard is. Is het een goede jongen of breekt hij je hart? Who knows… Je begint hem leuk te vinden en voor je het weet is het te laat, je moet nú weten wat voor jongen het is. Je kunt er op meerdere manieren achter komen, maar de simpelste is Instagram. Als hij de volgende dingen doet moeten alle alarmbellen gaan rinkelen. 

Hij kijkt wel je story, maar appt je niet terug
Meneer heeft het blijkbaar heel druk met het scrollen door zijn Instagramfeed en heeft daarom geen tijd om je terug te appen. Hij kijkt dus liever naar je, dan dat hij tegen je praat. Onze fuckboy-radars gaan nu keihard af.

Hij stuurt je de stomste memes
Instagram is een paradijs vol humor en grappige memes, als hij de verkeerde uitzoekt zegt dat genoeg. Jullie hebben duidelijk niet dezelfde humor. Geloof ons, op den duur wordt dat heel vervelend. Stuurt hij je seksistische memes? Dan wil hij maar één ding, het is duidelijk waar hij op uit is.

via GIPHY

Hij post alleen maar selfies
Selfies doen het ontzettend goed op Instagram, maar dat hij niets anders dan selfies post baart ons zorgen. Hij vindt het belangrijk om te laten zien hoe knap hij is (en meestal is hij dat ook), van foto’s met vrienden is geen enkel spoor te bekennen. Je kunt jezelf afvragen waarom hij dit doet… Waarschijnlijk wilt hij indruk maken, en niet alleen op jou.

Hij stalkt zijn ex nog
Het is normaal om soms te checken hoe het nu gaat met die loser die jou twee jaar geleden gedumpt heeft, maar je kan ook te ver gaan. Kijkt hij haar story vier keer achter elkaar en checkt hij dagelijks de foto’s waarin zij getagd is? Dan is hij totaal niet over haar heen. Het is beter om even afstand te nemen, je verdient iemand die honderd procent voor jou gaat.

via GIPHY

Hij gebruikt vaak diepgaande quotes onder zijn foto
Quotes over het leven, de liefde en zijn gebroken hart zijn een teken dat je de boel zo snel mogelijk moet afkappen. Plaatst hij quotes als ‘For you, I was a chapter. For me, you were a book’? Dan gebruikt hij je als rebound, kappen met die handel dus. Daarnaast zijn dit soort diepe quotes meestal een schreeuw om aandacht, van meisjes het liefst.

Hij gebruikt hashtags om meer likes te krijgen
Oké, deze jongen kickt duidelijk op aandacht en doet er alles aan om dat te krijgen. Hij gebruikt hashtags als #like4like en #instafollow om meer likes te krijgen, echt niet sexy! Naast dat deze hashtags enorm sukkelig zijn, is het ook nog eens een heel slecht teken. Wie zegt dat hij tijdens het uitgaan ook niet van alles doet voor (vrouwelijke) aandacht?Hij liket alle foto’s van Instamodellen
Hij gaat hartstikke lekker op Instamodellen die dagelijks pikante foto’s posten, hierop zie je voornamelijk bil. Hij is echt niet de enige jongen die deze meiden volgt, maar dat hij de foto’s liket is een ander verhaal. Het maakt jou onzeker en het is vooral erg gênant. Iedereen ziet dat hij kijkt naar de foto’s van dit soort chicks.

Bron: cosmopolitan.com, elitedaily.com, thrillist.com | Beeld: iStock

Must reads 👀